Övertränad eller sjuk eller ”fit for fight”?

Jag har känt mig lite halvdålig i några dagar, inte jättesjuk, kanske allergisk, jag vet inte vad?? Hjärnan ville verkligen köra backintervaller men för att ta det säkra före det osäkra så tog jag min klocka till hjälp. Den har ett test som heter OwnOptimizer som mäter återhämtning. Som ni kan se nedan så var min återhämning normal, så jag snörade på mig skorna och stack ut 🙂

Mer om detta här: http://www.polar.fi/en/training_with_polar/training_articles/maximize_performance/general/overtraining

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s