Proteinvåfflor (recept)

Vet inte om det är allergin som slagit knockout på mig eller livet, men jag är galet trött. Försökt att förbereda för träningen med våfflor..

8-12 våfflor

400 gr Keso Mini eller 250 gr Kesella 1%

1,5 dl fiberhavregryn

1 tsk bakpulver

1 msk fiberhusk

2 ägg

6 äggvitor

0,5 tsk salt

2 msk linfrö krossade

2 dl lättmjölk

Låt smeten svälla i 5 minuter före du gräddar dem. LOVELY!

2 kommentarer Lägg till

  1. Smaljeansen! skriver:

    Åh, fiberhusk var ju en bra idé… Receptet liknar mina proteinpannkakor vilka blev stora svampar i våffeljärnet men med fiberhusk kan jag tänka mig att de blir lite bättre. Blir det ngn krisp i dem?

    1. Nja, Elbe. SKulle säga att de är godast att äta på studs och då smakar de precis som vanliga våfflor. Glad Påsk!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s