Proteinmellis i kopp

  • 20130126-150341.jpg1 portion kasein protein (jag körde Orbilox 8 belgisk choklad)
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 2 tsk kakao (för mycket chokladsmak)
  • Nypa havsalt
  • 1 tsk kokosmjöl
  • 2 msk starkt kaffe och resten vatten – häll i LITE i taget

Häll ner lite av vätskan i taget tills du har typ en chokladpudding. Jag tog lite rapsolja på hushållspapper och smorde in en kaffekopp, bröade den med kokos. Hällde i geggamojan och micrade i 1 minut. Kallna lite och sedan äta:) Gotti:) OBS! Använd stor kaffekopp eller temugg.

Tips! När du oljat koppen lite, häll i kokosen för att geggan inte ska fastna. EFTER det så kan du hacka en liten bit mörk choklad och lägga det ovanpå kokosen, sedan lägger du geggamojan på det. När du vänder på kakan och får ut den ur koppen så ser den ut som en kärleksmums och har samma goda konsistens hela vägen igenom:)

4 kommentarer Lägg till

  1. Maria Mollstedt skriver:

    🙂 Ser att du skaffat Orbilox8, kan tänka mig att den gör sig bra i detta samanhang!
    Kram!

    1. Köpte den nog när du tipsade på bloggen:-) Kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s