8 kommentarer Lägg till din

 1. Georgios skriver:

  Hej!

  Jag heter Georgios och har startat den enskilda firman HQApps för utveckling av iPhone och Android appar. En av mina idéer jag haft var att göra en app som samlar en massa roliga och populära bloggar och göra dem lättillgängliga via mobilen. I nuläget har jag samlat ihop nästan 250 bloggar och meningen är att användarna själva ska välja vilka bloggar som ska läggas till / tas bort i appen framöver.

  I grunden är appen en RSS läsare med skillnaden att jag har kategoriserat bloggarna och låter därför en användare att enkelt hitta en blogg inom en viss kategori. När man har valt en blogg får man RSS flödet som bloggen tillhandahåller, dvs de senaste inläggen. Så en användare kan alltså läsa de senaste inläggen, läsa/skriva kommentarer, surfa runt på bloggens hemsida samt dela bloggens inlägg till sina vänner på facebook eller twitter!

  Någon har tipsat om din blogg på http://www.globber.se/bloggare/ och efter att ha granskat den anser jag att den kommer att vara ett super-tillägg till Globbers databas! Så eftersom din blogg är med i appen vill jag mer än gärna ha en öppen dialog med dig som bloggare. Undrar du något, tveka inte en sekund att kontakta mig på info@hqapps.se

  Jag hoppas kunna ge bloggläsare ett nytt och enkelt sätt att läsa bloggar på samt att introducera bloggar till den målgrupp som inte läser bloggar i normala fall. Kort och gott hoppas jag kunna driva in besökare till bloggarna.

  Appen heter Globber (jag tänkte blogg baklänges), hemsidan är http://www.globber.se/ där kan ni även se screenshots, och min hemsida är http://www.hqapps.se/

  Slutligen kan jag passa på att säga att appen är helt ny och i nuläget är det i princip ingen som har köpt den, jag måste väl marknadsföra den på något sätt. Men om du tycker att det är en kul och spännande grej så hjälp gärna till att sprida ordet. All hjälp självklart väldigt uppskattat! Personligen tycker jag det är en super-app, mitt intresse för bloggar har gått från noll till att jag följer många bloggar regelbundet!

  Lycka till med din blogg!

  Med vänliga hälsningar,
  Georgios

 2. Lotta Eriksson skriver:

  Hej på dig!
  Vilken inspirerande blogg:)
  Jag tror vi bor grannar så vi kanske ska träffas och utbyta träningstips….
  Har inte heller så många att diskutera detta intressanta ämne med:)
  Krya på dig!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Lotta! Kul att du hittat hit. Bor du i vitt hus vid vattnet?:-)

 3. Lotta Eriksson skriver:

  Japp!Jag vill komma och kolla in ditt gym:)Har så svårt nu att komma i väg på gymmet då jag jobbar sent så ofta så jag funderar också på att köpa hem grejor.Har träffat din gullunge några ggr när han är ute och går.Vilken pärla!

 4. erikaboije skriver:

  Nu ska jag läsa din blogg, den här texten tilltalade mig.

 5. KanjagKandu skriver:

  Vilken fin blogg du har! KOnstigt att jg inte hittat hit tidigare… men nu gör jag det 🙂

  1. Tack:-) Nu har jag varit hos dig också och nu ligger du i min läslista:-)

 6. Pernilla Lindberg skriver:

  Hej Lotta, har inte kommenterat tidigare men du ger otroligt med energi och du är verkligen en förebild (både här och karriärsmässigt). Jag är just nu i en svacka pga en infektion men att läsa din blogg och ditt pepp på facebook ger mig energi. Nu är det vår och jag ser fram emot lite mer löpning! Jag kör just nu Core 1 – 2 dagar / vecka, Power Yoga 1 – 2 dagar / vecka, Body Attack (attans jobbigt) 1 ggr / vecka och 1 – 2 löpningar.

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s