Skaka om träningen lite

Läste Olgas blogg om att skaka om träningen lite: http://blogg.mama.nu/olgas-blogg/2011/09/01/call-me-crazy/ och funderar på om jag ska skaka om det lite?  Jag har ju Olga som PT och får nya träningsprogram varje månad, det är ganska skakigt och scary men kanske inte skakigt nog? 🙂 Vi får se hur jag känner imorgon men något som livar upp mitt träningsliv måste nog hända snart. Jag vill också se ut som Olga, gärna igår, men imorgon duger också! 🙂

2 kommentarer Lägg till din

  1. Annette skriver:

    Du är underbar!

    1. fokuseradenergi skriver:

      Tack Nettan:-) Bidra med din träning och PT upplägg! Jag vill höra:-) Hoppas att hunduställningen går kanon idag! Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s