Äntligen lördag

Vaknade kl sex av mycket vackert väder!!! Härligt! Hällde i mig en proteinshake och sedan körde jag styrketräning och direkt cardio med pulsintervaller 120-130 (jättetrist med andra ord – men PTs order är min lag) På tal om PT så känner jag att det är dags för nytt träningsprogram för idag var jag faktiskt lite uttråkad. Så jag tvingade mannen att fotografera mig i sportBH och shorts framifrån och bakifrån och nu har jag summerat och skickat till Olga; Foto från april och foto från idag, vikterna jag lyft sista månaden, mina pulsrapporter, och jag har berättat vad jag vill få ”fixat”. Nu sitter jag här och hoppas att mailet kommer tillbaka snart (helst måndag  :-))  med ett träningsprogram som är utmanande och som jag först är lite rädd för och sedan när jag klarar det, känner jag mig stor och stark och oövervinnlig. Detta är faktiskt så det brukar fungera när det kommer nya program från Olga:-) Vid första anblicken känner jag ofta -Det här går aldrig (med örebro uttal:-)) men sedan går det för om hon tror att jag fixar det, så kommer jag att fixa det… Nu ska jag ta mig samman och fixa lite hemma, gå till Bondenära butiken och handla lite för sedan kommer min syster med gullungar och äter lunch. Ikväll blir det Ben & Jerrys glass och mys med mannen. Njut av lördagen!!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s