Sjuk

Jag märkte redan igår på cardio att något var fel, eftersom jag hade för hög puls hela passet För att klara att ligga under 130 i puls så fick jag köra lååångsamt och utan motstånd helt… Försökte mig på Yoga imorse men allt gör ont, till och med knäskålarna? Såååå nu ligger jag hemma och vilar och försöker att i alla fall vara bra med maten …. Håll tummarna att jag blir frisk fort, jag gör allt för att bli det; massor med te, vitaminer, näringsriktig mat, amerikanska förkylningstabletter DayQuil…. Kram och hoppas att ni har en mysig söndag kväll!! (hoppas att ni är friska)

4 kommentarer Lägg till din

 1. Hoppas du känner dig bättre! Älskar amerikanska droger, ska bunkra upp på resan :-). Förrådet jag hade åt maken upp vid senaste förkylningen så det fanns inga kvar när jag fick ont i halsen. Säkert därför det var så himla långdraget…

  Trodde jag lagt till dig i bloglovin men anade oråd när jag inte såg några nya inlägg! Men nu fick jag läsa en massa bra istället, ska dock kolla så du finns med så att jag inte missar i framtiden… Rapportera om nya träningsupplägget när det kommer men först och främst: Bli FRISK innan du tränar igen!

 2. fokuseradenergi skriver:

  Tack Beata!! Mår verkligen uruselt:-( Måste vara influensa med tanke på att hela kroppen strejkar? Nu vilar jag och hoppas att bli frisk till helgen:-) Nu kör jag både DayQuil och NyQuil så jag borde må toppen… skratt. Lovar att berätta om träningen så fort mailet kommer! Det kommer att gå kanon för dig utan Olga, har läst din blogg och lovar att kommentera så fort jag är pigggare.. Ha en superhärlig dag! Njut av att vara frisk, äntligen!

 3. jonecca skriver:

  Nej men fy, är det därför jag inte sett dig vännen. Saknar dig, tänka sig att man kan bo med en betongvägg mellan sig och ändå känna sig så långt borta!!! KRYA dig nu bästa du och jag håller med Beata, VILA sen när du är pigg så kör vi igen :o). En långprommis i helgen skulle vara underbart!

  KRAM ❤

 4. fokuseradenergi skriver:

  Hoppas, hoppas att jag är frisk nog för promis till helgen:) Det vore supermysigt! Kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s