Lördag!

Helt galet men jag ställde klockan på sju för att träna styrketräning före hotellfrukosten men jag vaknade kl sex med ont i magen. Låg och vilade en timmme och sedan shottade jag en dubbel espresso och min proteinshake. Snabbdusch och sedan tog vi bilen till vackra Högbo Bruk. Jag förstår att ni tänker -”är hon helt galen? Hotell frukost serverar de ju ända tills 10-11?” Saken är den att dels blir det så mycket folk om man kommer försent och jag vill njuta av både våfflor, bacon och ägg utan att behöva slåss i kö, och sedan har vi städdag med samfälligheten klockan 11. Med andra ord så var det bara att pallra mig upp…. Just nu ligger jag i soffan och vilar och väntar på att bli pigg tills höststädningen om 40 minuter..

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s