Magrutorna görs i köket?

Hittade den här länken http://hitchfit.com/2011-04-06/nutrition/abs-are-made-in-the-kitchen-2/ som handlar om hur vi får snygga magmuskler:) Så klart är kosten det stora delen och rätt träning. Här kan du läsa om båda och se tips på hur man tränar och det finns även en tips-på-hur-man-får-snygg-mage-video. Jag tycker nog inte att den här tjejen är den snyggaste förebilden för mig, jag ser hellre ut som Olga, men roligt med lite inspirerande läsning. Summering; ät balanserat med rätt mat, ät lagom mycket, uteslut socker, skär ner/uteslut frukt, träna hårt, sov tillräckligt, uteslut alkohol, ät rätt sorts fett.

2 kommentarer Lägg till din

  1. Etty skriver:

    Håller med dig, ingen snygg förebild. Inspirerande läsning dock. Hoppas du får en skön helg! Kramar.

    1. fokuseradenergi skriver:

      Jag har beställt båda böckerna, det ska bli jättespännande att läsa.. Vilket härligt väder det är idag:) Kram!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s