Onsdag

Godförmiddag:-)

Efter en lååång och jobbig natt så är det äntligen morgon. Gullisen har haft 39-40 graders feber trots hjälp av Alvedon från igår eftermiddag och hela natten. Han har feberyrat och jag har klappat, kramat, hämtat vatten och varit orolig för gullisen. Nu verkar han lite piggare.

Jag bestämde mig för att köra träningen idag trots detta, det är ju ändå ett pass med mindre pulsintensitet idag..

Femme Power + proteinshake + dubbel espresso.

Uppvärmning i några  minuter på crosstrainer (för exakt tid se pulsbilden – längst ned på bilden)

 • Cirkel 1 – 8 rep – 3 varv
 • Box Jump
 • Utfall med hantlar i händerna
 • Bulgariskt knäböj (foten på bänken bakom) kettlebell (bara 2 varv, sista varvet ömmade högerknät så då hoppade jag över det)
 • Hoppande knäböj med vikt – gå ner i knäböj och skjut ifrån så explosivt att fötterna lämnar marken.
 • Cirkel 2 – 8 rep
 • Knäböj med skivstången bakom nacken – djupa
 • Deadlift kettlebell
 • Knäböj på ett ben utan vikt – stå på ett ben och gå ner i knäböj och upp igen

Fyllde ut passet med steady state cardio i pulszon 3 och sedan stretch!

53 aktivitetspoäng och 518 kcal

Nu äter jag grötplättar med banan och känner mig lite orolig i magen.. vill INTE få magsjuka nu 😦

OM jag håller  mig frisk så är mathandling och städa garaget på schemat idag, och ligga i soffan med gullungen och kramas. Kanske jag orkar baka Live It Love Its goda kakor:-)

Hur mår ni? Tränat? Kram!

Ser ni att det börjar faktiskt bli en rumpa som står ut och inte bara är bred?:-)

 

 

 

 

 

7 kommentarer Lägg till din

 1. Maria S skriver:

  Usch vilken natt, inte kul när de små är sjuka! Krya på honom!
  Bra jobbat med träningen ändå, för min del blir det gym för en gångsskull men det i em. Ska köra ök och avsluta med lite intervaller tänkte jag. Sen en andra julafton med mina föräldrar och syster, sen är det klart för iår.
  Snygg rumpa 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Julafton igen? 🙂 Härligt Maria, jag är också redo för ny julafton men det blir nog ingen 😦 Gullungen fyller år 4 januari men är hos pappa då så vi ska nog fira honom på nyårsafton och det blir ju lite som julafton 🙂 Härligt med träningspass, hittar du roliga övningar och intervaller så läser vi gärna om det:-) Kramisar!!!!!!!! (Tack för rump-beröm:-))

 2. Therese skriver:

  Stackars liten! Skönt att han mår bättre nu. Vi alla mammor förstår känslan när ens barn är sjuka, det gör sååå ont i hjärtat!! Här är det halsont idag, så idag blir det vila. Men som skönt är har vi fått sovit i natt. Ena barnet sov 13.5 timmar och den andra 11+1.5 timme. Detta behövde min själ. Nu gäller det bara att få bort förkylningen. Nu ska jag sätta mig och se på ditt ben/rumpapass… Jag vill oxå ha en putrumpa!! 😀 Kram

  1. fokuseradenergi skriver:

   Åh vad skönt att du fick sova Therese. Jag är en zombie idag, men det är sällan jag får vara vaken på nätterna nuförtiden. Om du har ont i halsen så gurgla med salt för att döda bacillerna.. Så blir du frisk snabbare 🙂 Koka upp 1 dl vatten, häll i 2 tsk salt, häll i 1 dl kallt vatten. Nu är det lagom varmt, gurgla låååångt ned i halsen, spotta. Gör om det på eftermiddagen. Massor med kramar!!!!!!!! (Själv äter jag hel vitpeppar nu för att inte få magsjuka 🙂 )

 3. stepup2fitness skriver:

  Åh stackars liten och så jobbigt för dig, det finns inget värre när våra små är sjuka. Hoppas han kryar på sig och att ni får vila ut idag.
  Älskar din rumpa och lår!!! Det är ditt pass jag borde köra om inte knät protesterade så.
  Körde ditt stretchpass idag och nu känns det gott i kroppen och även knät mår bättre.
  Kramar till er!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack fina Betty för ombry. Han är lite bättre nu. Vi har surfat till SF Bokhandel i Gamla Stan i brist på utflykt. Nu har han beställt 3 böcker för mosters julklappspengar. Jag ska ta mig samman och stoppa ljudbok i öronen och städa garaget. Skönt att du vårdar kroppen. Du har snygg rumpa och lår så det räcker och blir över :-), men mycket vill ha mer:-) (Säger det med kärlek) Kör försiktigt hem!!! Massor med kramar!

 4. Trillingnöten skriver:

  Stackars liten! Jag hoppas att det blir allt bättre under dagen. Det är svårt att vara bredvid och man inte kan göra så mycket ändå…bara vara där och stödja och underlätta lite…
  Å andra sidan: Grötplättar blev jag sugen på. Det får jag ta och göra imorgon! Glömt bort så här i juletider.

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s