9 kommentarer Lägg till din

 1. Carolina skriver:

  Ååhhh vad jag saknar dig!!!!!! Kram

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack härliga Carro!! Jag och Gullisen tänkte åka till Sthlm och komma förbi och krama om dig, men först var det tågkaos och nu är han sjuk 😦 Hur går det med skorna? Köpa eller inte köpa? Hoppas att du mår bra! Kramisar!

 2. Beatatjata skriver:

  I love your body!!

  Gött pass, hoppas magen sköter sig. Vi packar och städar och drar snart från vår älskade holme… lättare att sköta sig hemma dock, får fokusera på det positiva! Kram!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Klart att du är ledsen när ni skiljs åt, jag hatar att säga hejdå 😦 Men när du kommer hem så kommer du att hitta det braiga med att vara hemma:-) Vi finns ju här, braiga maten som du säger, och träningen OCH ditt nya program!! 🙂 kram!

 3. bodycomf skriver:

  Håller tummarna att du inte blir sjuk! Har inte testat några av Better Bodies kläder eftersom jag bara sett att man kan beställa dom på nätet. Hur är de i storleken?

  1. fokuseradenergi skriver:

   Svårt att svara på det Helena, men du ser vääldigt smal ut för mig, så du behöver säkert XS? Vad har du för jeanstrl? Man kan köpa dem på Budo Fitness och Proteinbutiken ifall du råkar ha en sådan på byn?:-) (Vet inte vart du bor heller, kom jag på?:-) Ha det härligt!

 4. stepup2fitness skriver:

  Snygga byxor som jag vill ha till mina Boot camp klasser 🙂 Kram!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Proteinbutiken har 30% rabatt emellanåt, kanske vore ngt att passa på och köpa då? Svårt med strl kanske? Kramisar

 5. bodycomf skriver:

  Nej, ingen av dom butikerna här (Örebro)… Får beställa och hoppas på det bästa! Jag har stl 26 på jeans nu, eller 27 på de senaste. Men xs skulle jag nog tycka var för tight och hårt, jag vill gärna ha det lite bekvämt också 🙂 Håller utkik efter rea!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s