Kom ihåg att dricka vatten!

 

Kom ihåg att dricka 2-3 liter vatten per dag. Våra kroppar består av 60% vatten och vi förlorar ca 2 liter per dag som behöver ersättas. Vi behöver vatten för att lösa och transportera näringsämnen i kroppen, forsla bort avfallsämnen och reglera kroppstemperaturen. Vi som äter så mycket protein (Mer än 10% som det ska vara enligt ”kostcirkeln”) behöver ännu mer vatten för att stötta kroppen i processen . Gammalt inlägg om vatten 🙂

2 kommentarer Lägg till din

 1. Trillingnöten skriver:

  Vet du, dina inlägg om sånt här är så bra! Det påmonner mog verkligen om hur viktigt det är. Jag har nog aldrig druckit tillräckligt med vatten nu inser jag…När jag dricker som bäst kanske jag dricker 1 liter. Oftast mindre. Det är ju fruktansvärt. Idag har jag varit väldigt duktig och säkert druckit 2 liter! Yay!

 2. Annie skriver:

  Usch jag försöker verkligen med vatten. När jag tränar och är hemma dricker jag mycket, men på jobb glömmer jag alldeles bort det.

  sv:Inte kul med axelont. Jag vågar tyvärr inte tipsa om mina rehabövningar, har själv problem med rotatorkuffen och det var en kille på mitt gym som hade ”samma”. Iaf hade vi liknande symptom. Jag provade hans rehabövningar och efter två veckor hade jag så ont i min axel att jag inte kunde lyfta armen alls.
  Gick till en riktigt duktig naprapat. Ett besök behövde jag, han visste direkt vad det var efter lite tryckande och dragande i min arm. Rekommenderar det verkligen. Finns en del olika problem det kan vara när det kommer till rotatorkuffen.
  Har du inte möjlighet att gå till en naprapat så är det oftast antingen inåt eller utåtrotationer man bör jobba med. Men gör man fel blir de gärna värre.
  Hoppas du får bukt med det, krånglande axlar är inget kul!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s