Privat stil

Idag verkar vara dagen då vi visar vår privata stil:-) (I alla fall Betty och Helena)

Såhär ser jag ut när jag INTE är på jobbet:-) Skorna är nyinköpta idag… Bifogar även en annan bild på Dsquared Jeans som kanske bättre illustrerar märket? 🙂 (Första bilden av tjejen är alltså lånad:))

14 kommentarer Lägg till din

 1. Åh du är så cool!! JAg skulle kunna kopiera rakt av, men jag skulle inte komma i dina jeans :-). Jag är så galet köpsugen och har inga kläder som passar. Och inga pengar. Men, nu under januari ska jag så sakteliga börja köpa på mig. Som final-present efter januari ska jag gå och köpa riktigt bra jeans, så långt ifrån HM jag kan komma. Längtar!!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Åhh vad härligt! Jag var inne i Gävle idag och åt lunch och det var galet mycket rea överallt. Om du ska köpa ett par dyra jeans i januari så prova Dsquared, men jag vet att många gillar Nudie mfl. Just nu så vill jag sååå gärna hitta ett par Dsquared 2 med smala ben, pyttelite häng men ändå lite tajta UTAN hål, så att jag kan ha dem med stövlar och kavaj mm på jobbet. Ska bli roligt att se dina inköp sedan:-) Kram!

 2. Carolina skriver:

  FIn fint! Vad är det för skor? Kraaam

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Darling! Skorna heter Koah:-) Kram!

 3. stepup2fitness skriver:

  Coola fina Lotta!!! Kramisar!!!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack fina Betty! Kram!

 4. Försökte maila dig på hotmail-adressen men fick failed delivery? Kan du kolla om det är nåt vajsing 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Mailade du på fokuseradenergi@hotmail.se? Jag vet att vissa försöker .com:-) Kram!

 5. HelenaE skriver:

  Snyggt! Har precis klickat hem ett par liknande skor 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Vad roligt Helena! Vi vill se bild:-)

 6. Maria S skriver:

  Snygg stil! Ska oxå satsa på ett par dyrare jeans som sitter bra längre!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Jag blandar dyrt och billigt så känner jag mig fin:-) Har storstädat i garderoben i mellandagarna och nu ser jag mina kläder igen! Härlig känsla. Kramisar

 7. Therese skriver:

  Verkligen, snygg stil!! Jag är så tråkig i min stil….. men det kanske ändras nu när jag gått ner i vikt och fått bättre självförtroende. Who knows… 😉

  1. fokuseradenergi skriver:

   Huvudsaken är ju att ha en stil man trivs med:-) Jag är säker på att du är jättefin, Therese:-)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s