Efterlysning

 Jag vill köpa en sådan här, BodyPress Dip Bar,men vet inte vart man hittar dem? Jag vill inte ha en stor modell, utan en sådan här enkel och liten lagom pryl till mitt gym:) Snälla, säg att någon av er vet vart man hittar den i Sverige?:) Tack 🙂

5 kommentarer Lägg till din

 1. Nu har jag läst ikapp!! Fullproppad med inspiration, vill träna, vill laga god mat, vill läsa Oxygen och bra böcker (noll koll på tränings- och kostdelen vad gäller litteratur!), planera vardagen osv. Men först ska jag sova lite till… 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Jag har många bra böcker att rekommendera, speciellt en:) Fixar inlägg pronto. KRAM och VÄLKOMMEN HEM!

 2. fokuseradenergi skriver:

  Hej! Nu har jag beställt en sådan från USA:)

 3. Trillingnöten skriver:

  Hur mycket kostade frakten? 🙂 Har också letat efter en sån…

  1. fokuseradenergi skriver:

   Frakten och moms är lika dyrt som själva grejen men ändå mindre än halva priset på det jag hittat i sverige och mycket snyggare/smidigare. Totalt gick det på 160 USD. Säg till om du vill ha länk mm.

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s