Recension boken Hitch Fit

Hej!

Igår fick jag boken HitchFit på posten från Bokus, ni kanske minns att jag beställde den för några veckor sedan? Det är sååå trist med långa leveranstider, jag hoppas att ALLA böcker snart finns att köpa på web och sedan ladda ner för att läsas på Ipad och PC mm…. (Jag vet att jag är en nörd 🙂 )

Tillbaka till boken… Jag måste erkänna att jag är mycket besviken. Jag har läst ganska många böcker om motivation, träning och kost och denna bok känns som ett sammandrag i korthet från de andra böckerna. Detta kanske innebär att detta är en bra första bok i ämnet för vissa MEN jag undrar om den inte är lite för ”grund” för det? Jag tyckte nog inte att jag lärde mig tillräckligt för att vara nöjd när jag skummat igenom boken. (jag är en speed-reader…) Det som står där och är lika lätt att läsa sig till på kost bloggar och webbar mm.

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s