2 kommentarer Lägg till din

  1. Jag är överviktig (bara precis) på bmi och normalviktig på BAI så det var ju trevligt ;-). Men mindre ska jag bli, har egentligen ingen betydelse vad vare sig BMI eller BAI säger, jag är långt ifrån underviktig i alla fall 🙂

    1. fokuseradenergi skriver:

      Jag är inte heller underviktig som det står här -In my dreams!! Det vore något att få äta upp mig lite 🙂 Skratt. Coolt i alla fall att det finns mätetal som fungerar för folk med muskler 🙂 (du var jättefin på gå-till-jobbet-fotot imorse 🙂 )

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s