Tisdag morgon – fantastisk träningsvärk

Godmorgon kompisar!

Vaknade med träningsvärk i varenda fiber förutom de stora musklerna.. intressant känsla! Stort glas vatten och dubbel espresso och sedan uppvärmning 10 min på crosstrainer och därefter 20 min intervaller.  Svettas som en gris 🙂 Jag inbillar mig att mina muskler fick sig en omgång igår? Passet tog totalt 30 minuter och jag förbrände 332 kcal med maxpuls på 177 och snittpuls på 147.

Frukost idag blir grötplättar (igen 🙂 ) och nu måste jag skynda mig för att hinna till tåget 🙂 Hur var er morgon? Kram!

  Pulsrapport från dagen!

 

 

11 kommentarer Lägg till din

 1. Beatatjata skriver:

  Kolla in rutorna!! Du är grym! Gött att den ökade intensiteten igår gav resultat, härligt värre!

  Bra morgon här, lite trött efter natt med två små febriga och hostiga flickor. Båda vill sova i vårt rum, och så väcker de varandra med hostattacker… Stackars små liv! Nu går min man upp med dem när jag jobbar men jag kunde inte låta bli att klappa små feberheta pannor och trösta lite jag också, Liten har jag inte sett i vaket tillstånd sedan i söndags kväll…

  Nu blir jag blödig så här på morgonkvisten! Tur att jag ska hem i tid idag och är mammaledig onsd och fred, då b lir det gos (och jag hinner förmodligen bli less på allt gnäll :-))

 2. Maria S skriver:

  Wow snygg mage 🙂 kollade igenom passet igår så jag förstår att du har träningsvärk 😉
  Jag är på jobbet sen drygt 1 h, oxå sjuka barn hemma men idag jobbar jag blir hemma imorrn. Ikväll blir det intervaller på crossen! Just nu ser jag inte framemot de, är tung och seg i kroppen känns som jag inte vaknat än. Men det blir nog en bra dag!!!

  Ha det fint!

 3. Trillingnöten skriver:

  Snyggve! Vad skönt med en crosstrainer hemma! Skulle också vilja ha 🙂 Men ska börja köra lite korta Bodyrockpass på morgonen nu! Du inspirerar!

 4. Lina skriver:

  Snygg mage, vill ha 🙂 körde också body rock-passet igår kväll och jag känner att jag lever idag 😉

  1. Lina skriver:

   Är också lite nyfiken på hur du lägger upp ditt intervallpass på crossen? Hur långa intervaller kör du?

   1. fokuseradenergi skriver:

    Tack tjejer för peptalk!!!! 🙂 Jag uppskattar er!

    @Lina om intervaller – jag försöker byta intervaller varje månad. Jag har ju en Tunturi (Står om den i bloggen) och den har jättebra intervall pass och idag körde jag ett sådant program) Jag brukar köra i 20 minuter + uppvärmning. Det finns ju andra intervaller såsom springa uppför pulka/skidbackar (det gör jag gärna:-) ), samt på löparband eller crosstrainer ex köra stenhårt (för mig puls 165 och uppåt) i 30 sek, vila 20 sek, köra stenhårt i 40 sek, vila i 20 sek, köra stenhårt i 50 sek, vila i 20 sek, köra stenhårt i 60 sek, vila 20 sek och sedan börja om. OM du inte har en gymboss så köp en ELLER installera den appen på din telefon (om du har en smartphone) (Jag har lagt ut länkar till dessa tidigare) Det viktiga är att FÖRE bestämma VAD du ska köra och hur länge så att du inte kan fuska och lägga av när du är trött.. Kram!!!!

 5. Lina skriver:

  Tack för tipset! 🙂 jag har gymboss i telefonen och en crosstrainer som jag brukar köra intervaller på. Jag har dock alltid kört 30 sek max och sen 1 min lugnt så ska prova ditt program med olika intervall, blir nog lite tuffare….

  1. fokuseradenergi skriver:

   @ Lina – det viktiga, tror jag, det är inte göra samma sak om och om igen. Chocka kroppen med olika scheman… Jag byter program varje månad och jag kör olika program vecka 1 och vecka 2. Det vill säga låt kroppen få gissa hela tiden och inte vänja sig 🙂

 6. Etty skriver:

  Wow vilken snygg mage 🙂

 7. Rebecca Strand skriver:

  Men vad fan nu såg jag den här bilden (lite sen som vanligt) SHIT vilken skillnad puman, du är ju tokhård nu ju! WOW man får se så att man inte går stutt i dig, kan ju tro att man går rakt in i en vägg då! BRA JOBBAT!!!!!!!!!
  KRAM och heja heja!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s