Tack igen Johanna 🙂 Härligt med inspiration!
Söndagssauté av kyckling (mycket gott!)
4 biffar av kycklingbröst
1 msk olja
1 tsk salt
svartpeppar
1 ask champinjoner
4 skivor bacon (men jag tar parmaskinka)
3-4 soltorkade tomater
2 dl 4% matlagningsgrädde
3 tsk dijonsenap
hackad persilja för garnering
Ansa och skär svamparna i skivor. Strimla bacon/parmaskinka och tomater. Bryn biffarna på bägge sidor, krydda med salt och peppar. Rada biffarna i en ugnsform. Bryn bacon/parma i stekpannan. Tillsätt champinjonerna och bryn lätt. Fördela blandningen + tomaterna på köttet. Krydda grädden med senap och häll i formen. Stek 10-15 minuter i 225 graders ugnsvärme. Klart att servera tillsammans med quinoa, bulgur, ris eller grönsaker.