Onsdag

Morgonyogan avklarad, dvs stretch för mig:-) Med tanke på min träningsvärk så var jag lite fundersam om jag skulle klara övningarna men träningsvärken kändes inte alls under passet? Intressant 🙂 Nu ska jag hoppa i duschen och sedan klä på mig och äta frukost samtidigt (rolig syn på mornarna), jag är hungrig som en gnu och har inte lyckats vänta till tåget för att äta på ett tag nu… Det riktigt svider i magen..

Det blir grötplättar med osockrat  äpplemos och kanel idag också. Imorgon blir det omelett 🙂

Hur mår ni? Hur har  morgonen varit?

2 kommentarer Lägg till din

  1. Maria S skriver:

    Låter så skönt med yogan på morgonen, kunde inte köpa DVDn du har, vi har ingen regionsfri spelare. Ska kolla efter en annan DVD.
    Jag vabbar idag, dottern är ganska pigg får en extra dag hemma, rätt skönt då jag själv är seg och inte på topp. Byter styrkan till vila och tar styrkan imorrn. Ska planera fokusmånad och laga mat till frysen tänkte jag!

    Ha en skön dag!

  2. fokuseradenergi skriver:

    Smart att vila när du inte är på topp! 🙂 Jag funderar också på fokusmånaden och hur jag ska tänka. Jag är sååå taggad och lycklig över vårt community och att vi pushar/stöttar varandra. Om du kommer på bra mat för frys så berätta gärna. Imorgon ska jag göra chili med högrev och gryta på bönor/nötfärs mm för att frysa in. Ha en härlig dag:)!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s