Måndag morgon

Godmorgon härliga cyberkompisar!!!

Ahhh, har sovit hela natten OCH tränat på  morgon *LYCKLIG*!!!

Morgonens pass var crosstrainer med långa uppbyggande intervaller. Totalt tid: 55 minuter varav 6 min i maxpulsläge 5 och 32 min i pulsläge 4. Jag kände mig pigg och stark och svettades som en gris. Förbrända kcal under passet: 594 kcal.

Nu sitter jag på tåget till Sthlm och äter mina medhavda grötplättar med osockrat äppelmos och kanel.

Vad gör ni idag?

 

13 kommentarer Lägg till din

 1. Maria S skriver:

  Godmorgon, äter frukost ägg och gröt. Blir hemma med sonen som har ögoninflammation. Ska köra Bodyrock passet idag. Körde igår men blev avbruten av dottern som behövde hjälp och sen gjorde jag fel på några övningar. Så idag ska det bli rätt och jag ska ta tid.
  Grytan och soppan blev mkt bra, tog bort chili eftersom jag inte gillar stark mat.

  Skönt att du mår bra igen 🙂
  Kram

  1. fokuseradenergi skriver:

   Maria – Hoppas att ni får en bra dag trots sjukdom, mysigt att få njuta av gullungen 🙂 Vad roligt att du ska köra Bodyrock idag:-) !! Tack för återmatning om maten, jag tycker inte att det blir starkt av chilin utan mer rund smak, men jag är ju inte känslig.. Massor med kramar!

 2. Lina skriver:

  Godmorgon 🙂 Kan du inte lägga ut exakt hur du la upp passet, alltså inte bara puls utan minuter, om du har det vill säga? Vill ha tips 😉

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Lina! Jag skulle jättegärna vilja det men jag körde ett färdigt uthållighetsprogram som ligger i min tunturi. Det är 4 pucklar som ser ut som en pyramid så man maxar pulsen 4 gånger på 55 minuter och det stegvis upp och stegvis ned. När det är som tyngst så orkar jag knappt får runt crosstrainern. Om du vill ”simulera” så börjar min puls på ca 130 och sedan är det nog 1 minut per intervall som går i sektioner om 6-7 upp till max och sedan samma väg tillbaka igen. Ledsen att jag inte kan ge dig svaren… Kör du med pulsklocka?

 3. Etty skriver:

  Åh vad glad jag blir för din skull! Tänk att man kan bli så lycklig av träning :). Bra jobbat på crossen, har oxå testat det programmet.
  Idag vabbar jag och har en inplanerad vilodag. Får se om jag får träna och tar vilodagen en annan dag istället.
  Ha en skön måndag!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Betty! 🙂 Njut av vilodagen, det är under vila våra muskler växer 🙂

 4. Beatatjata skriver:

  Hjälp vad länge du kör, jag tycker 20 minuter är görasketajobbigt!! härligt att kroppen är på g nu igen i alla fall, skön känsla! Förut kunde jag inte komma in på din blogg, avstängd via jobbet men nu funkade det, tur för mig 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Beata – Jag har ju mycket ork och bra flås, kan köra läääänge… Behöver starkare muskler 🙂 Vad roligt för mig att du kan surfa hit:-)

 5. Therese skriver:

  Här sitter jag med ögoninflammation, har precis fått levererat en salva från vårdcentralen. Har precis pratat med sjukhuset om onsdagens operation och de ville ändå ha ner mig på inskrivningssamtal i morgon, så får vi se om det blir op eller inte. Dottern är hemma med feber oxå. Så idag är inte livet på topp. 😉 Ikväll blir det en pw, det är väl vad jag orkar med. Min stora utmaning idag blir att äta bra och inte få något sockersug, vilket jag annars får när jag är sjuk. Just det ja, halsen skaver med. 😦

  1. fokuseradenergi skriver:

   Oj vad jobbigt, Therese! Men du.. träna inte nu, var smart. Ingen PW eller någonting.. VILA så blir du frisk fort! Kram!!!!

 6. Beatatjata skriver:

  Märkte på bodyrock-passet att mitt flås och uthållighet inte är nåt vidare, kanske kan månadens fokus på kettlebell, bodyrock och intervaller råda liiite bot på det iaf. Fördelen med att starta från noll som jag gjort är iaf att det bara kan bli bättre! Vägde mig imorse och vätskekilona från pms och födelsedagsfrossande har försvunnit med råge, känns i kroppen!

 7. Lina skriver:

  Har köpt en pulsklocka, men inte premiäranvänt den än 🙂 för att räkna ut maxpuls ska man ta 220 minus sin ålder, eller?!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Lina: Vad har du köpt för klocka? Min Polar har en programvara som gör mätningar och räknar ut. Men annars är det som du säger 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s