Mina julklappar har kommit!! Tack tomten!:-)

Helt underbart fantastiskt roligt! Idag har mina julklappar kommit! Tack för det Tomten!:-)

Jag har kånkat hem paketet från Posten OCH jag har gjort ngt riktigt busigt.. Jag skäms lite och hoppas att ingen i mitt bostadsområde läser min blogg.. En sandbag ska innehålla … just det sand! Vart hittar jag det en tisdag kväll i ösregnet så att det hinner torka tills mitt träningspass på torsdag?? Jo.. i mitt närområde så klart.. FÖRLÅT men jag lovar att lägga tillbaka det när jag hittar annan leverantör, jag lovar!

Nu ska jag leta upp bra träningspass för att njuta av mina nya kompisar!!! Åååhh LÄNGTAR!!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s