Vilket träningspass ska jag göra torsdag morgon?

Vilket bodyrock pass ska jag göra torsdag morgon som inkluderar mina nya leksaker? 🙂 Det räcker att sandbag eller medicin boll är med 🙂 Har ni några andra förslag?

Kan det vara detta? http://www.youtube.com/watch?v=aEB_GejPUFQ&feature=player_embedded

Programmet:

 • Sandbag Swingmax.reps
 • Seated Pull Up & Knee Crunchmax.reps
 • Skaters & Leg Liftsmax.reps
 • Burpee Twist Jumpmax.reps

Eller?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ll7T2OYGIrI

 • Reptile Toe Touch Push Upmax. reps
 • Sandbag Side Lungemax. reps
 • Crab Fightermax. reps
 • Sandbag Squatmax. reps

10 kommentarer Lägg till din

 1. Therese skriver:

  Jag röstar för nummer 2. 🙂 Tack för alla dina inlägg, nu har jag något att läsa i morgon från sjuksängen. Har nämligen åkt på hög feber! Jag hoppas att kunna repa mig lika snabbt som du gjorde. 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Ledsen för dig 😦 Krya på dig. Vila mycket, drick massor. Krya på dig kram!!!

 2. Barbamamma skriver:

  Helt galet vältränad hon som håller i passen! Kan inte sluta titta på hennes kropp måste ligga enormt mycket jobb bakom. Är imponerad! Undra hur man skulle se ut om man stod bredvid henne i samma kläder …………………..hahahaha

  1. fokuseradenergi skriver:

   Barbamamma – den tanken har slagit mig med.. gapskratt. Men jag ÄLSKAR hennes muskler och vill ha mycket mer än jag har… Problemet är nog mest underhudsfettet:-) Hur sjutton fick hon bort allt det? 🙂

 3. Trillingnöten skriver:

  Vad spännande att kunna köra alla pass ”på riktigt” nu när du har grejerna liksom!! 🙂 Det kommer att bli bra vilket du än väljer! Och du, jag ska också träna Bodyrock på morgonen imorgon…ska bli spännande att köra så tidigt. Blir runt 05!!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Trillingnöten!! Du är sååå stark:-) Bra att ha någon att se upp till!

 4. Beatatjata skriver:

  Jag kan inte se passen just nu men vad du än gör, fråga inte Trillingnöten, hon kommer rekommendera pass som har ihjäl dig for sure. Rackarns lurig den där… Iofs kan ni båda kommer från samma planet och jag kommer inte ens igenom säkerhetskontrollen på besök. Men vänta bara, jag kommer ikapp!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Beata: Jag älskar galningen Trillingnötens pass, för hon visar hur bra jag kan bli 🙂 Jag kämpar på och snart är jag där:-) (Och det är du också Beata :-)) Kram tjejer!

 5. Etty skriver:

  God morgon! Vilka spännande pass och vad kul att dina nya leksaker har kommit 🙂 Väntar med spänning på rapport! (du kör säkert just nu….) Kram!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Godmorgon Betty 🙂 Jag har sådan träningsvärk att det blev Yoga idag… Plågsamt att bara skriva på tangentbordet.. skratt. Hur mår du? Jag ska gå och kolla vad som händer hos dig idag:-) kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s