Onsdag morgon

Jag vaknade med fantastisk träningsvärk i armar, axlar och i mina ”vingar” 🙂 Hahaha. Enda sättet att överleva dagen och få upp rörligheten var min yoga/stretch. Ganska tråkigt men som vanligt så blir kroppen lycklig. Frukosten var som vanligt grötplättar med osockrat äppelmos och kanel. Sååå hungrig på mornarna 🙂

Många av er känner ju inte mig i riktiga livet men de som gör det kan nog intyga att oftast så hoppsar jag fram, och är väldigt glad och positiv och har ofta odrägligt mycket energi, speciellt på morgonen. Dock märker jag en väldig skillnad på Yoga mornar, nu är jag mer ”inne” i mig själv och är en mer fokuserad/balanserad person kontra den hoppsiga typen övriga mornar. Förmodligen är detta en bättre Lotta ur många perspektiv men garanterat lite tråkigare… Slut på morgonens reflektion.

Har jag berättat hur glad jag är att ni finns? Tacksam att ni har hittat hit och läser min blogg och ”diskuterar” med mig. Tack härliga! 🙂

Vad händer hos er?

12 kommentarer Lägg till din

 1. Carolina skriver:

  Idag är en bra dom hos mig! Det blev ingen träning för mig på morgonen men det blir hård träning efter jobbet i stället 🙂
  Måste dock fråga dig lite om en del övningar inför kvällen….

  Kram

  1. fokuseradenergi skriver:

   @Carro – Lovely! Vi ses snart! 🙂 kram!

 2. Beatatjata skriver:

  Tack för att DU finns!

  1. Maria S skriver:

   Tack till dig med Beata, din blogg är oxå suverän liksom Lottas. Keep up the good work tjejer!!!!

   1. Therese skriver:

    Ja, jag håller med dig Maria. Nästan skäms att jag inte delar med mig i någon blogg, men jag får dela med mig i kommentarer istället. 🙂 Men vem vet, en vacker dag kanske. När barnen är större och jag har mer tid.

 3. Therese skriver:

  Härlig läsning!!! Din energi smittar av sig genom vad du skriver. 🙂 Idag ägnar jag mig åt att läsa runt på träningsbloggar. Mår lite lite bättre idag, ingen feber men halsont. Jag äter som jag ska och gör som du säger – dricker en massa vatten. 🙂 Jag tror oxå att jag kommit på varför jag har så dåligt immunförsvar – sömnbrist! Kan inte vara något annat. Ska komplettera mina mål med att jag ska lägga mig i tid, senast 22. 🙂 Ha en fortsatt trevlig dag.

  1. Maria S skriver:

   Krya på dig Therese!

  2. fokuseradenergi skriver:

   @Therese – Sömn är A och O… Glad att du inte har feber längre och hoppas att du blir frisk snart. Bamsekramar! 🙂

 4. Maria S skriver:

  Tack för att du bloggar bästa Lotta, får jättemkt tips på både mat och träning samt inspiration. Känns som jag har flera träningskompisar 🙂
  Tack vare din och Beatas blogg har jag hittat fler härliga bloggar 🙂 Jag längtar tills kvällen då jag kan kolla runt på alla.
  Idag blev det morgoncross 20 min och sen är det vila på schemat.

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack härliga Maria för glada inlägg 🙂

 5. Etty skriver:

  Jag säger detsamma Lotta, TACK för att DU finns. Din energi och glädje smittar av sig och din blogg inspirerar och ger en otrolig motivation. Hoppas du får en superdag! Stor kram till dig!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Betty 🙂 Superkram!:-)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s