Tisdag

Godmorgon sjuklingar och pigglingar 🙂

Det är många av oss om är sjuka just nu… Jag har legat i sängen tills nu med dunkande huvud och nu ska jag gå och skölja bihålorna och ta megadosen av kortison, efter det blir det lika skakiga telefonmöten från soffan:-)

Tack för alla krya-hälsningar igår, jag blev genast lite piggare… Nu ska jag göra det jobbiga för att sedan få äta lite frukost. Jag har faktiskt inte bestämt mig vad det blir ännu, återkommer i ämnet 🙂

Massor  med krya på er kramar från mörkt/molnigt Gävle!

2 kommentarer Lägg till din

  1. Etty skriver:

    Här kommer dagens krya på dig kram 🙂 Sköt om dig!

  2. fokuseradenergi skriver:

    Tack Bästa Betty 🙂 kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s