Onsdag morgon

Godmorgon Cyberkompisar!

Hur mår ni idag? Jag vet inte riktigt ännu, ska hasa mig direkt från sängen till hemma kontoret om några minuter. Ligger i sängen och tittar på TV och hör om databaserna med koder som blivit hackade och har bestämt mig för att byta koder på samtliga ställen idag (inte jobbet men alla andra…) Det utmanande är ju att ha olika koder överallt så att hackarna inte bara kan ta mitt lösenord från det hackade stället och använda på andra ställen..

Till frukost blir det grötplättar med kanel och mycket grönt te och före det ska jag skölja mina bihålor igen.

Åhhh vad jag längtar efter att få träna!!! 🙂 Hoppas att ni mår  kanon och att ni får en härlig dag!!

13 kommentarer Lägg till din

 1. Maria S skriver:

  Godmorgon, hoppas du känner dig bättre när du kommer upp, håller tummarna 🙂
  Hmm, kanske oxå borde byta koder.
  Här blev det morgoncross innan jobbet, sen vila på schemat. Ska bli skönt med en kväll i soffan. Känner mig ganska pigg så det blir nog en bra dag!
  Krya på dig!
  Kram

 2. Maria S skriver:

  Kom på att jag skulle fråga dig en sak. Har för mig du har kollat på Biggest Loser när du tränat, har du spelat in alla avsnitt el finns det någon dvd? Tänkte det kunde vara kul att se när jag står på crossen på morgonen.
  Kram

 3. fokuseradenergi skriver:

  Vad härligt Maria 🙂 Superglad för dig, skulle gääääärna köra lite crosstrainer, kanske på fredag om jag har tur 🙂 Njut av dagen och kvällen i soffan! Bamsekram!

 4. fokuseradenergi skriver:

  Ang din fråga så mailar jag dig 🙂

 5. Trillingnöten skriver:

  Hej! Oj vad skönt det skulle vara att träna!! Jag ser så fram emot att bli frisk och kry så att jag kan sätta igång ordentligt. Jag räknar kallt med fredag. Är jag inte 100% då så kommer jag att börja lite lätt med nåt smått 🙂 Inget för jobbigt, men nåt…Ha en superfin dag!

 6. Etty skriver:

  God morgon! Hoppas du mår bättre idag!!! Står du förresten på antibiotika nu?
  Snart kör du dina supertuffa pass 😉 Kram!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Betty! Jag går på 25 kortisontabletter om dagen i 5 dagar och bihålesköljning 2 ggr om dagen, fick inget pencillin.. Läkaren sa att vi måste fixa svullnaden först? Vad vet jag.. jag tänker i alla fall vara frisk på fredag 🙂 kram!

   1. Etty skriver:

    Det är ju bara bra att de är restriktiva med penicillin 🙂 Du är snart pigg igen… jag har i alla fall tränat för dig idag 🙂

    1. fokuseradenergi skriver:

     Sååå avis Betty!! Älskar dina inlägg om träning 🙂

 7. Therese skriver:

  Godmorgon!! Hoppas du känner dig en smula bättre idag!! Är så ledsen för din skull och även för min egen skull att vi inte kan träna. 😉 Men på MÅNDAG är jag fit for fight igen.

  1. fokuseradenergi skriver:

   Härligt Therese, du är nog mer realistisk. Men om jag kan gå en promis på fredag så är jag nöjd 🙂 Krya kramar!

 8. Jenny skriver:

  Stackare!! Hoppas verkligen du är fit for fight snart.
  Själv är jag på min andra vecka utan träning pga förkylning. Inte kul men jag vilar hellre längre få att jag blir helt frisk. Sen blir det till att toppa formen fram till jul 🙂
  Sköter kosten exemplariskt så länge och planerar och funderar på mål.
  Var rädd om dig och kroppen din 🙂
  Kram Jenny

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Jenny! Du har sååå rätt! Jag tänker på något Beata sa för ett tag sedan, ”Om inte du tar hand om dig, vem ska göra det då?” (Ungefär så sa hon i alla fall 🙂 Så nu vilar jag… och sköter maten PERFEKT so far. Tack för pepning och stöttning. Jag ser faktiskt ut att ha mer muskler idag? Så vila kanske funkar 🙂 Bamsekram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s