Kärlek i bloggvärlden :-) – Liebster blog

Vissa dagar behöver vi uppmuntring och det kan komma från oväntat håll 🙂 Idag fick jag jättefin award från Trillis med bloggen Life is like a box of chocolate och som också har en annan blogg om träning (se nedan).

 

Tack bästa Trillis för denna underbara award!!! You made my day!

 

När man har fått den här utmärkelsen är det tänkt att man ska göra det här:

1. Klistra in awarden på din blogg.
2. Tacka personen som gav dig awarden och länka till bloggen.
3. Välj ut fem personer/bloggar som du vill ge awarden till.
4. Lita på att dina följare sprider kärleken till andra bloggare.
5. Och det viktigaste: Ha roligt och stötta varandra!

Mina 5 favoritbloggar (ingen bestämd ordning)

 1. Trillis Life in Progress – Denna härliga blogg är en sidoblogg för hennes blogg Life is like a box of chocolate där hon fokuserar på att bygga sin bästa form någonsin med träning och kost i balans med familjeliv och jobb mm. Jag älskar hennes driv, jävlar anamma, fantastiskt sköna flyt i språket, värme och all inspiration hon ger mig både vad gäller kost och träning.
 2. BeataTjata Post Baby Shapeup – Roliga Beata som ger mig skrattet i vardagen med hennes underbara resa mot sitt livs form efter 2 härliga gullungar. Hon är rolig, snabb, kvicktänkt och väldigt mänsklig. Hon delar inte ofta med sig av recept men när hon gör det så är det ALLTID det godaste jag ätit av just den sortens mat och det viktigaste av allt – det är TILLÅTNA recept i vardagen. Det finns mycket att säga om den här härliga galningen men jag låter er läsa mer själva :-)
 3. StepUp 2 Fitness: Betty som driver Mama Boot Camp och denna härliga träningsblogg. Här får jag handfasta råd och tips om träningspass och träningsformer. Betty har samma galna pryl-intresse som jag vilket gör att det känns som om vi kan ”diskutera” det mesta i vårt forum… (robot dammsugare och gymprylar) Jag är sååå imponerad över hennes resultat och driv och tittar in här för att se hur bra det blir när man fokuserar…
 4. Träna, träna, träna och hälsa – Jag ska vara ärlig och säga att jag inte vet vad denna tjejen heter, men jag följer henne både här och även i Dalarnas tidning (hittar inte länken just nu, kanske du kan lägga till den på kommentarer? 🙂 ) Bra handfasta tips och råd och MASSOR av Crossfit inspiration! 🙂
 5. Trend och träning– Fräsch vältränad tjej som delar med sig av mat, träning och liv. Jag älskar hennes bilder från träning och hennes träningprogram 🙂 Hennes kost behöver jag modifiera för att kunna äta eftersom hon nog inte behöver tänka på kalorier och annat, men jättebra bas för egna tankar 🙂

4 kommentarer Lägg till din

 1. Trillingnöten skriver:

  Men åh vad go du är!! Nu gjorde du min fredag också 🙂 Ska ta till mig denna och uppmärksamma fler träningsbloggar som är fantastiska! Ha en underbar fredagkväll vännen 🙂 Kram!

 2. Etty skriver:

  Tittar in som hastigast, bloggabstinens 😉 och hittar denna fina award. Vad glad jag blir!!! Tack bästa Lotta, du känner mig väl 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s