Lördag – familjeråd avklarat

Godmorgon kompisar!

Vaknade och bestämde mig för att nonchalera min urtrista kropp och försöka mig på någon sorts träning… Proteinshake, dubbel espresso och in i gymmet. Igår kväll hade jag skrivit ut Bodyrock handsfree workout så den blev det… Jag har värk i axeln efter kiropraktor och går nu på en ipren kur i 10 dagar så ingen tyngd på axeln… (Jag vet – tanten är gammal och det mesta krånglar just nu men snart är det semester och sedan är jag fit for fight igen!)

1. Low Jacks

2. Get Ups

3. Low Jacks

4. Ugi Bridge (left)

5. Ugi Bridge (right)

6. Low Jacks

7. Flying Jump Lunge

8. Low Jacks

9. Ugi Leg Lift

10. Low Jacks

Sedan gjorde jag plankan i 1 min, 1 min per sida diagonal touch down, 2 min squats på min balansboll (som en halv pilatesboll)

Efter det blev det frukost med familjeråd om aktivitetspoäng mm (kommer separat blogginlägg) och vi åt amerikanska pannkakor.. såååå gott!!!!

Vad gör ni idag? kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s