Vad tycker ni? Athletic, Muscular eller Lean?

Beata gav mig feedbacken och input från en träningsartikel om att jag behöver fokusera på vad jag vill uppnå för att nå mina mål. Jag inser att jag nog inte riktigt tänkt igenom det här. Jag vill INTE se ut som muskulösa tjejen men vill nog ha mer muskler än Lean? Jag tycker att alla tjejerna är fina men tror att jag nog gillar Athletic eller Lean mest? Vad tycker du?

11 kommentarer Lägg till din

 1. Lorraine skriver:

  Svårt att veta vem som är vem. Men jag tycker hon i gult e snyggast, ser ut som mig ungefär. Ha ha 🙂

  1. Lisbet skriver:

   Instämmer, men inte i delen att hon ser ut som mig 😀

   1. fokuseradenergi skriver:

    Hahaha 🙂 Jag lutar mer åt hon med rosa bh tror jag…

  2. fokuseradenergi skriver:

   Det gör hon faktiskt 🙂

 2. Trillingnöten skriver:

  Ooo, jag gillar athletic! Riktigt snygg!

 3. Utseendemässigt tänker jag också nåt mellanting mellan athletic och lean. Sen är jag ingen sporttjej och har ingen ”användning” för explosivitet osv (eller jo, det har man kanske alltid men jag spelar ju inte fotboll eller hoppar höjd eller nåt sånt, du fattar…). Vill inte heller bli muscular men tycker att bara lean ser för smal ut. Verkligheten är nog dock mer kroppsfett överlag men med lite muskler under – varför finns ingen sådan bild? 😉

 4. Emma L skriver:

  Athletic – LÄTT!!! Supersnyggt. Yeah! Alltså som ideal. Jag är INTE där. 🙂

 5. Emma L skriver:

  Förresten – kan man få länken till artikeln?

  1. fokuseradenergi skriver:

   Emma; Tyvärr inte, det ligger inte på nätet… Läste precis ditt blogginlägg! HÄRLIG energi!

 6. Tjejen med rosa bh, supersnyggt!

 7. fokuseradenergi skriver:

  Summa är alltså att jag och Betty tycker rosa bh och ni andra gul 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s