Lite sämre och sedan blir det bättre?

Hur roligt är det att ha en tränings och kost blogg och vara för sjuk för att ha något att skriva? Taskig start på morgonen. Ni får nu låtsas att jag hoppar upp och ner och är full av energi, så att ni får lite av det över internet.. 😉

Det mesta är sämre idag men imorgon kväll så borde jag må bättre så idag går jag nog i ide så att det går fort. Ska tända brasan, 2 filtar, datorn  mm. Jag hoppas fortfarande att jag fixar mina telefonmöten men vi får se.

Jag ska gotta mig i era bloggar och era träningspass under dagen 🙂

Massor med kramar till er!!!!!!!!!!!

12 kommentarer Lägg till din

 1. Allt du skriver vill jag läsa, oavsett! Och det viktigaste är att ta hand om dig nu, inte stressa över träningen eller annat. Tänk vad skönt när du är helt kry sen och kan ge järnet helt och hållet!! Ha en härlig dag framför brasan, kolla lite tv-serier för mig också 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Beata:) Jag är för dålig för TV serier, ligger bara och gnäller, hemsk huvudvärk. Imorgon är jag nog piggare igen eller i eftermiddag. Tar timeout från träning resten av veckan och ligger och funderar på nya varianter av lowcarb bröd, så fort pillsen kickar in så ska jag baka ngt.. snart… eller senare, vi får se:-) Kram!

 2. AmandaP skriver:

  Krya på dig!
  Låter väldigt mysigt att ligga framför brasan, ska jag nog oxå ta o göra efter att jag varit på jul lunchen med jobbet!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Härligt Amanda:-) Njut av både lunch och brasa. Hoppas att det var supersmaskig jullunch! Kram!

 3. Helena E skriver:

  Vi lider med dig, men inspireras av att du är så duktig på att sköta kosten trots allt tråk som händer nu! Du får passa på att läsa lite om träning istället för att göra, och sen dela med dig till oss! 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Japp, så fort jag mår lite bättre så ska jag plugga vidare. Jag har ju HÖGAR med böcker att plugga igenom över jul/nyår. Tack för pigga tillrop 🙂 kram!

 4. Emma L skriver:

  Men att vara sjuk hör livet till. Så vi vill såklart höra om det också. För om du vore en övermänniska som aldrig blev sjuk och körde på som en maskin så vet jag inte om det vore lika kul. Inte samma sak om man inte kan relatera till det. I alla fall inte för mig. =)

  Fråga – du äger ju också p90x stretch eller hur? Varifrån skickade du efter den?

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Emma! Jag har hela P90X serien och ska försöka titta hur man köper det från Sverige när jag piggnar på mig. Massor med kramar!!!!

   1. Emma L skriver:

    Tack för länken. Det verkar dock som att man måste köpa hela serien… hade bara velat köpa stretchen. 😦

 5. Maria S skriver:

  Skickar många krya på dig kramar!!! Jag vill oxå läsa vad du skriver trots att du inte tränar 🙂 ta hand om dig!!!
  Kram

 6. StepUp 2 Fitness skriver:

  Självklart vill jag läsa allt du skriver! Hoppas du kryar på dig under dagen! Massor med kramar från mig också!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s