Ojojoj….

Vilken träningsvärk jag har… Otroligt ont i rumpa, baksida och insidan lår mm. Jag  kommer att få svårt att ta mig ur sängen imorgon.

Har ni haft en bra jul? Jag har haft det kanon! Årets  skörd av presentkort var fantastiska, Ryggmassage 5 ggr, Följa med mamma på promis när mamma vill 3 ggr, inte skrämmas på 2 veckor..  Av maken blev det 10 minuter fotpill 5 ggr (snåljåp) Fick även lite mysiga presenter såsom pärplatteunderlägg, ny träningsbänk mm.

Jag har varit sååå trött idag men nu när jag kan gå och sova så är jag pigg 🙂 Imorgon tror jag att det blir intervaller!

Hoppas att ni mår kanon! Kramisar!

2 kommentarer Lägg till din

  1. Ojoj, stackars dina muskler nu! Fast lite gött också… Vilka härliga presenter. Men vad är det med män och fotpill? Min vägrar ens se på mina fötter, trots att jag håller dem mjuka, fina och vällackade :-). Fotmassage blir det aldrig! Jag försöker drilla Stor, kanske kan jag få presentkort från henne om några år! Nu ska denna trötta och übermätta kvinna gå och lägga sig, imorgon invaderar resten av familjen… Kram!

    1. fokuseradenergi skriver:

      Jag får nog lite fotpill varje kväll, men jag är aldrig nöjd:-) Gullungen verkar vara på väg ur massageåldern nu, jag behöver ha ont någonstans för att få ett engagemang medan förr fick jag det gärna varje dag.. När T var liten gjorde han massagesschema så man turades om att bli masserad och få massage, hett tips för att få dem intresserade:-) Kram Beata! Hoppas att du sovit gott!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s