15 kommentarer Lägg till din

 1. stepup2fitness skriver:

  Tack för tips, det får bli kvällsmellisen här också 🙂

 2. 🙂 Kanske lite nötter i också 🙂

  1. stepup2fitness skriver:

   YES ett måste 🙂

 3. Är det kasein eller vanligt pulver tro?

  1. Hon körde nog vanligt pulver, men kvällsmål här blir kaseinpudding. Kram

 4. AmandaP skriver:

  God kväll!
  Sitter här o försöker få fram lite fakta; har haft ont i min häl ett par dagar, mest på morgonen. Men i dag på löpbandet fick jag avbryta, det gjorde sååå ont! Kan det vara hälsporre tro? Den fakta man får fram av det ser ju inte roligt ut, känns som en propp har dragits ur mig!

  1. Fy vad trist Amanda! 😦 Går man till läkare och kollar det tro? Gå snart så du får lösning fort i så fall. Massor med kramar!

 5. Emma L skriver:

  Och jag tänkte göra dina proteinbollar men affären hade såklart inte vaniljpulver. Suck. Blir det tokigt att hoppa över det?

  1. Hej Emma! Jag skulle gilla bollarna utan vaniljpulver, mitt proteinpulver är så gott. Hoppas att det funkar för dig oxå! Kram!!

   1. Emma L skriver:

    Gjorde utan. Tyvärr var det inget bra substitut när man var sugen på chokladbollar som maken men det mättade fint när man blivit lite hungrig på kvällskvisten. 🙂 Kram

    1. Hej Emma! Jag är inte sugen på det riktigt söta längre, så jag tycker att de är kanongoda, jag minns inte ens hur chokladbollar smakar tror jag. kram!

 6. Therese skriver:

  Hej Lotta, har läst dina inlägg men inte kommenterat på några dagar. Fullt upp med sjuka barn (IGEN!!!). Här blev det oxå proteinpudding till kvällsmål med hallon och blåbär i, mumsfillibabba. I helgen hoppar jag över mina fria måltider. Jag orkar inte med sötsuget, det är för jobbigt dagarna efter. Vi får se hur det funkar. 😉 Hoppas du mår bra!! Kram

  1. Jag har också provat puddingen men det var inte min grej alls.. Då tar jag hellre och dricker upp en proteinshake och tar några mandlar till det. Jag ska unna mig saker imorgon men smarta saker;-) Vi får se hur det går, stay tuned! Kramisar!!

 7. Emma L skriver:

  Avsaknandet av det söta var inget problem, däremot den konstiga bismaken som jag antar kommer från linfröna. Men som mellis till kaffe helt okej.

  1. Intressant! Jag har trott att bismaken kommer från vaniljen! Mycket bra för mig att lära mig, tack!! 🙂 Kramisar!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s