Fredag

God morgon Bloggisar!

Sååå skönt att vakna hem även om det var väääldigt kallt i huset! Idag var det intervaller på schemat och jag har ju inte kört HIIT ett tag eftersom anden i klockan har varnat för överträning men idag var det dags. Eftersom jag var EXTREMT trött och lyckades knappt se displayen på morgonen så körde jag intervall programmet i crosstrainern. Intervallpasset totalt 30 minuter + 15 minuter Steady State. 5 toppar i maxpuls och sedan ner och sänka pulsen igen. Nu är det grötplättar med äpplemos och kanel och STOR kopp te.

Igår kväll var jag jättetrött efter spännande dag på onsdagen men jag bet ihop och gjorde nytta för att få ledigt i helgen, så jag bytte sängkläder, skottade snö, vattnade blommor, tvättade, gjorde handlingsslistan för idag mm.

Idag ska jag äta by-the-book, har varit galet hungrig i några dagar och det gör ont i magen när jag vaknar av hunger.

Vad händer hos er idag? Kram!!!!!

18 kommentarer Lägg till din

 1. Åh vad avis jag blir på intervaller, det får bli en låååång promenad idag så att jag får lite energi! Sen kanske jag kan köra dubbla pass varje dag när jag väl är kry nog?! 😉 Längtar i alla fall!

  Kram finaste du!

 2. Hej Underbara! Inte ska du väl gå låååånga promenader när du är sjuk? Var rädd om dig och bli frisk:-) Bamsekram!

  1. Blev ett långt bad och läsa Brian Solis istället, bra uppladdning 🙂

 3. Therese skriver:

  Vilken energi du hade igår!! Imponerande. Jag hoppade i säng strax efter 20, sååååå skönt och precis det jag behövde. Sov så oroligt på Arlanda, dels hade svårt att komma till ro och sen en rädsla av att missa planet. Inte för att det hade varit hela världen, vi hade kunnat ta nästa men ändå… Nu är jag redo för att träna styrka. Kramar världens bästa Lotta!!!

 4. stepup2fitness skriver:

  Du är bäst!! Kram!

 5. Jessica skriver:

  Här blir det förhoppningsvis en av de sista dagarna av vila – hoppas kunna köra igen på måndag, men ska ta det lugnt och satsa på yoga, stretch och promenader första veckan tänkte jag 🙂 ska bli skönt att bara ta en rejäl långpromenad efter allt stillasittande!

  Men jag är liiite avis på intervallerna, men tänker ta det säkra före det osäkra nästa vecka med mjukstart 🙂

  Åh jag vet precis hur det är det där med hungern.. jag funkar verkligen inte som människa då.

  1. Godmorgon Jessica! Smart tänkt, tror att HIIT kan vara för tufft efter sjukdom.. Bättre att köra styrka och promisar mm. Var rädd om dig!! 🙂

 6. bodycomf skriver:

  Jag borde ha gjort allt det där du skrev om igår, men jag gjorde det inte. Och det blir nog inte av idag heller 🙂 Träningen är ju avklarad allafall och nu går jag här hemma och fyller på min ”levande mage” med fredagsgodis 🙂
  Kanske bråck, jag vet inte? Men det är liksom bara på vänster sida, och det har börjat nu, senaste veckan. Fast min navel ploppade ju ut med andra tjejen nu, och har inte gått tillbaka sen dess och lär ju inte göra heller. Men det verkar lönlöst att få svar på frågan hos nån läkare, eftersom ingen verkar ha koll på delade magmuskler och träning… Kändes ju inte så här förut, så jag vet inte vad som hänt? Borde kanske återgå till plankor varje morgon OCH kväll och se om det blir bättre? Ojoj, nu blev det långt… Men det är ju så när man måste vara ”sin egen doktor” med hjälp av sina bloggkompisar! 🙂

  1. Hej Helena! Jag önskar jag visste vad jag skulle säga men jag vet inte 😦 Hoppas att kanske Olga kan tipsa om något? Bloggarna är ett fantastiskt sätt att få feedback och få bolla saker, jag använder det hela tiden… Massor med kramar!

 7. AmandaP skriver:

  Jag tog oxå intervaller i dag, senaste ggr jag kört intervaller har jag nästan fått ”sjukdomsliknande symtom” matt och slö i kroppen hela dagen. Och i dag orkade jag inte riktigt som jag brukar. Vet inte om det är något på gång i kroppen ell vad det är, frustrerande är det i alla fall!
  Jag fattar inte hur du klarar av att vara hungrig, jag blir så irreterad och inte alls på humör, som jag då har väldigt svårt att takla!

  1. Hej Amanda! 🙂 Jag HATAR att vara hungrig men onsdagen var restaurang lunch (utan näring) och middagen uteblev pga Biggest Loser mm, sedan dagen efter så hade jag ju sovit på hotell så mellisen blev bara frukt mm, det funkar inte för mig just nu. Så idag äter jag mycket och bra saker:-) Ang trött och slö-symptomen, så känner jag när jag närmar mig ”överträning”, kanske strunta i intervaller en vecka och köra cardio med lägre puls? Var rädd om dig! kramisar!!!

 8. Pia skriver:

  Har också fått allt gjort inför helgen, städat och så. Skönt!
  Idag blir det vila och ikväll tjejträff med ost och vin och säkert andra onyttigheter också….Men inget sött för mig, ännu lite kvar av min sockerfria månad.

  1. Hoppas att du får det supermysigt! Jag kånkar med mig mellisar och njuter stort. Älskar mina alternativ:-) kramisar!

 9. Ann-Louise (N) skriver:

  I morse blev det ett kb pass 🙂
  Städade oxå igår, men ”bara det värsta” – kalas idag och efter ett gäng kalas har jag lärt mig att det är bättre att städa efteråt! Sambo fyller år och har köpt smörgåstårta, tänkte äta ”riktig” mat med barnen och pilla av ett gäng räkor och ägg till mig sen…
  Duktig du är som gjorde så mycket igår, nu får du njuta av helgen! Kram

 10. Tina granath skriver:

  Du är grym. Du har sådan motivation och energi. Jag har börjat träna mer och äta bättre så jag hoppas att energin ökar. Du ger mig många tips. Tack!
  Trevlig fredag 

  1. Tack Tina:-) Vilket fint beröm, vad glad jag blir! Trevlig helg!!

 11. Maria S skriver:

  Duktig du är som körde trots att du nästan sov 🙂 jag känner mig oxå duktig idag. Visste inte om jag skulle få till träningen under dagen men ville gärna. Tog med kläder till jobbet ifall att det skulle gå. Lyckades hinna ta 1 Tim lunch och klämde in ett kort men mkt intensivt pass på 15 min jag fått av Olga. Körde järnet och avslutade med lite magövningar. Sen dusch och mat, allt klart på 1 Tim. Känns mycket bra nu ikväll 🙂
  Ang utmaningen, jag är en kanske, men funderar på om vi kan få till det här hemma. Jag har inte glömt bort 😉 återkommer…
  Trevlig fredagskväll, kram

  1. Bra jobbat,Maria! Starkt att få till det trots stress och tidsbrist! Respekt!! Massor med kramar och trevlig kväll!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s