Bloggar jag läser dagligen

Live IT -. Love IT Annie startade trenden och Bodycomf hängde på och jag ansluter 🙂

Bloggar jag läser dagligen:

BeataTjata – Underbart galna Beata som gjort mastodont resan med vikt/hälsa/form på ett år, och nu börjar nästa kapitel i hennes bok. Spännande!!!

StepUp2Fitness – Betty som kör Mama Boot Camp klasser och ger alla tips vi behöver för hemmaträning och bra info för mammaträning i stort.

BodyComf – Galet vältränade Helena som tränar det mesta och överallt och spritter av energi och kan få en att kvickna till över cyberrymden. Delar generöst med sig av övningar och recept.

Live It Love It – Vackra/välsvarvade (muskler alltså) Annie som ger oss tips om övningar, balans i liv  och fantastiskt rolig mat och nyttiga godisar.

Fitness as a lifestyle – Maria Mollstedt – tävlar i fitness, klarar raka besked om vad som gäller för att komma i toppform med kost och träning. Generös, svarar alltid på frågor och har fantastiskt snygga muskler 🙂

Life in Progress – Snart New York boende Trillis som är mitt i sin resa till toppform.

Trend och Hälsa – Anna som bloggar på Aftonbladet Wellness. Hon verkar träna mest hela dagarna och äter gott/nyttigt däremellan, supermamma till sina gullisar men får det att fungera 🙂 Jag läser henne för att få inspiration till träning och hitta bra mat. Hon är balanserad och vettig i sitt mattänk.

Jag har några bloggar till jag läser emellanåt, exempelvis för att de inte uppdaterar dagligen eller för att intresset varierar från dag till dag:-)

3 kommentarer Lägg till din

  1. StepUp 2 Fitness skriver:

    Det är ju jag det 😉 Alla mina favoritbloggar samlade på MIN favoritblogg!! Trevlig kväll och kram!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s