TGIF

Fredag! Underbart!

Idag är det vilodag men jag är helt beroende av denna Biggest Loser Australian säsongen med familjer. Det fick bli 40 minuter stretch framför andra avsnittet.

 •  5 min – omväxlande upward och downward hund – Härlig swengelska
 • 1 min per övning sedan:
 • Cirkla armarna (för min del med armbågarna ut men händerna vilande mot bröstet/armhålor
 • Katt/Ko på alla fyra
 • Stå kvar på alla fyra men sätt händerna så fingrarna pekar åt sidorna, luta försiktigt åt höger och vänster
 • Stå kvar men sätt händerna så fingrarna pekar  mot knäna, luta försiktigt bakåt
 • Stå i downward dog och stretcha vaderna en i taget (2 min totalt)
 • Höftböjare
 • Vaggan – Ligg på rygg, kura ihop det som en boll med händerna runt knäna, få upp farten och gunga fram och tillbaka (från huvud till rumpa)
 • Plogen – 1  min med benen rakt upp (typ) och sedan 1 min med att fötterna går över huvudet (googla för mer info)
 • Stretch sida – framåtstupa sidoläge med armen åt andra hållet 1 min per sida

Sedan körde jag på med nacke, axlar, vanlig baksida lår mm. Maken steker pannkakor på keso och ägg och lite havregryn så nu blir det frukost!

Vad händer i era liv? Kram!!!!!!!

20 kommentarer Lägg till din

 1. AmandaP skriver:

  Låter härligt med stretch!
  Älskar bilder på er i bloggarna, jag blir så peppad!
  Vilka muskler du har, måste ”granska” mig i spegeln i dag för att se om det hänt något!
  En stor kram till dig.

  1. Lättare att ta ett kort, Amanda, tycker jag. I spegeln ser allt ”sämre” ut för mig.. 🙂 kram!

 2. Jessica skriver:

  Snygg tjej, snygga muskler, snygga poser och snygga skor! Jäklar vilken snygg-fredag! 🙂

  Hur bra greppar skorna när du står i hunden exempelvis? Jag glider alltid i vissa poser hur jag än beter mig…

  1. Skorna hade fantastiskt grepp!!! Det var en härlig känsla. Dock lite tryck på höger stortå, ska kolla om jag behöver klippa nageln:-) Kram och TACK för beröm:-)

 3. Pia skriver:

  Vi ska hela familjen på spahelg idag. Härligt, längtar efter varm bastu, bubbelpool, gym, och frukost. Älskar hotellfrukost. Hoppas du får en skön helg 🙂

  1. Njut Pia!!! Jag ska försöka övertala maken att massera mig framför brasan idag, och vi får köra hemma bastu lördag och söndag och LEKA spa:-) Kram!!!

 4. jonecca skriver:

  Heja och underbart GRATTIS till fint resultat, wihaaa jag kommer ligga på gräsmattan och busvissla åt dig i sommar 🙂

  BAMSEKRAM!!!

  1. Tack vännen! Med tanke att jag bor granne med en fotomodellsnygg fd elitspelande basketspelare så jag behöver jag all bikini-pepp jag kan få 🙂 kraaaam!

 5. StepUp 2 Fitness skriver:

  Hej fina Lotta!!! Snygga muskler, skor och kläder… snygg Lotta!!! Härligt med skön stretch, här är det överkroppsstyrka som gäller. Ska även försöka belasta knät med lite knäböj sen 🙂 Hoppas du får en fin fredag!!
  Stor kram!

  1. Tack Betty! Håller tummarna att du fick träna utan ont. Massor med kramar!

 6. Kolla in knölen :-D!! Du är så himla asläckert skitsnygg! Och skorna… herregud vilket habegär. Tror de säljer såna på kb-center dit jag ska imorgon, kanske måste prova… Det är jag väl värd ;-). Underbart med stretch, jag tillbringade min morgon med photoshoot, vägning och mätning och sen massa akutlösningar för jobbet innan huset invaderades av mammakompisar med barn. Ska ut och pulsa i snön ett tag men sparar resten av energin till kursen imorgon. Stretch på söndag borde dock bli en bra, och smärtsam, upplevelse… Kram!

  1. Vad roligt att du uppmärksammar min knöl, Beata 😉 Klart du ska prova dem imorgon. Malmö Outdoor och Sport på webben säljer dem billigare just nu så att du inte köper för dyrt.. Fantastiskt resultat, Beata! Supergrattis!!! Kram!

 7. Therese skriver:

  Hej snygging!!!! Tack för all ”städ/tvätt” inspiratin igår. Jag fick dammsugit, tvättat några maskiner, vikit tvätt samt bytt sängkläder. Var välbehövligt! Vila idag, men i morgon kör jag styrka igen. Se om jag kan komma i säng i tid så jag kan kliva upp och fixa det innan barnen vaknar. Blir nog ingen resa till Jämtland som det ser ut. 😦 Så himla kallt där och mina föräldrar bor i en håla mellan S-sval och Ö-sund, dvs en lång bilresa från flygplatserna. Kram och ha en härlig fredag kväll

  1. Roligt att du blev inspirerad, Therese! Här snöar det konstant, har redan fått skotta 2-3 ggr. Hoppas att du kan ”landa” i tanken att ni blir hemma i helgen och att du kan hitta ett sätt att göra det supermysigt och bra. Massor med kramar! Vill höra om din träning imorgon:-) kraaaam!

   1. Therese skriver:

    Tack tack!! Jag återkommer imorgon. Sitter ju och äter min kvällsmellis, ”Kesellaglass” med jordgubb o mörk choklad. Recept från Pauluns LCHQ. Helt ok, men jag ska erkänna att jag har lite svårt för mörk choklad. Är ju en sån som levt på kexchoklad tidigare… Kram

 8. bodycomf skriver:

  Fina bilder! Det där med stretchen har jag liksom inte riktigt lyckats få till än. Fast yogan blir ju som stretch. Åtminstone för mig, stel som jag är… 🙂 Förresten, tack för müslireceptet. Jag gjorde igår morse, och funderade på om man kunde ha pulver i, och nu vet jag att det går! Får göra det nästa gång 🙂 Ha en skön fredag!!

  1. Roligt Helena! Jag har varit och köpt vaniljproteinpulver för ytterligare experiment i helgen 🙂 Kan inte jag få jobb någonstans och bara få syssla med sådant? Riktigt jobb är kanske överskattat? Kramisar!

 9. Ann-Louise (N) skriver:

  Jäklar vad snygg du är 🙂
  Skönt med stretch. Jag måste oxå… Jag försöker vara duktig och stretchar efter varje pass men imorse hann jag inte med benen tyvärr. Men jag tog det värsta när jag kom till jobbet.
  Ha en fin helg – hoppas du kan ”tigga” åt dig lite massage (det gjorde jag igår ;))
  Kram

  1. Tack Ann-Louise 🙂 Jag har börjat ”småtigga” lite redan, för att öka chanserna till massage ikväll:-) Njut av din helg! kraaaam!

 10. Maria S skriver:

  Älskar bilder 🙂 Du är så fin, vilken mage…
  Tack för all inpsiration i veckan om att göra allt på vardagen för att få helgen lugn. Igår blev det handling och städning, vilket känns underbart idag. Tränade rygg och triceps på gymmet på jobbet så nu middag och mys. Imorrn blir en toppendag, Disney on Ice med dottern och tjejmiddag. Härliga helg välkommen!
  Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s