Onsdag i snöyran

God morgon!!!

Jag kunde inte mota Olle i grind, inte riktigt i alla fall. Trots soffliggande hela kvällen, gurglade saltvatten och jag drack/gurglade även 1 cl whisky mm så vaknade jag sjuk idag. Inte jättejobbigt sjuk utan mer ont i hela kroppen, och väääldigt skakig. Jag bestämde  mig för att yoga lite försiktigt för att hjälpa huvudet och kroppen att starta dagen men jag kunde inte hålla balansen pga skakningarna så jag lade ner det. Nu äter jag havregrynsgröt, dricker massor med grönt te och vitaminer och försöker träffa tangenterna rätt.

Det snöar och blåser och det är sååå vackert ute! Jag ääälskar oväder! Bifogar lite bilder och inser att jag vill lära mig hur andra bloggare gör för att fotografera sig själva? Helt galet svårt 🙂

Varsågod the naked truth! Jättetrött, nyvaken, sjuk Lotta redo för yoga but failed! Yoga Challenge på ipad uppställd för att jag skulle hitta några nya roliga yoga-moves idag med snytpappret bredvid – alltid redo!

 

18 kommentarer Lägg till din

 1. Pia skriver:

  Äsch att du blev sjuk. Hoppas det inte blir värre. Jag har fjärde dagen feber. Känner mig liiiite bättre idag. Har legat i soffan eller sängen sen söndagen. Tråkigt att vara sjuk. Krya på dig. Kram!

  1. Krya på dig Pia, ledsen att du haft feber så länge 😦 Massor MASSOR massor med krya-på-dig-kramar!!!

 2. Tina skriver:

  Krya på dig!
  Kramiz

 3. HelenaE skriver:

  Dumma sjuka!! Hoppas du blir bättre under dagen!

  Jag använder en app på telefonen, som har självutlösare! 🙂 Tyvärr kan den bara ta ett kort åt gången så det tar lite tid ibland… Skulle vilja ha en som tar en hel serie bilder liksom, men inte hittat än. Eller så har jag bara inte fattat hur man gör…

  1. Coolt Helena! En apps? Det hade jag aldrig trott.. Tack för input! Kramisar!

 4. Emma L skriver:

  Vet du vad fina du – du är så klok som lyssnar på din kropp. Den kunskapen du besitter om hur din kropp fungerar är det få som gör. Stor kram och många krya på dig hälsningar.

  Emma

 5. Kram på dig! LEdsen att du är sjuk men bra att du stannar hemma och jobbar lugnt. Och vila nu från yoga och allt annat så att du blir frisk ordentligt snabbt!

  Jag tar nästan bara bilder med photobooth, kvaliteten blir därefter så klart :-). Orkar inte rigga upp digitalkameran och föra över bilderna till datorn… Blir bara ibland. Photobooth eller mobilen så jag kan maila bilden till mig själv, eller blogga från mobilen. Ska kolla upp appen Helena pratar om också, vore smidigt! (har dock inte Iphone utan HTC)

 6. Jessica skriver:

  Så tråkigt att du blev sjuk! Men bra att du lyssnar på kroppen! Jag ska snart slå upp dagens yoga challenge, så jag yogar lite åt dig också 🙂

  1. Tack Jessica!! 🙂 Du är bäst! Jag är jättetacksam för länken du skickade, massor av nyttigheter! Kram

   1. Jessica skriver:

    Inga problem! 🙂 kram

 7. StepUp 2 Fitness skriver:

  Ledsen att du är sjuk fina Lotta! Vila nu och bli bättre!
  Jag har en ”fotograf” hemma, min man är fototokig och har alltid en massa idéer till bloggen… får stoppa honom hela tiden 🙂 Idag jobbar jag hemifrån och hämtar då alltid tjejerna tidigare, oftast tar vi med någon kompis och sen är det fullt upp 🙂
  Krya på dig vännen! Stor kram!

 8. Trillingnöten skriver:

  Stackars dig! Inte alls roligt! Jag hoppas det löser sig under dagen 🙂

 9. AmandaP skriver:

  Krya på dig och hoppas att det inte blir värre utan du ”räddar” det i tid!
  Här har det skottats snö för andra ggr i dag!
  Ha en bra dag och försök att lägga in lita vila nu när du jobbar hemifrån.

 10. Ann-Louise (N) skriver:

  Krya på dig, du fina tjej 🙂
  (ser fram emot lunchen idag, har gjort en kycklinggryta med delar av ditt recept och den luktade riktigt gott igår)! Kram

  1. Spännande Ann-Louise! Jag fryser som en hund så det blir nog något varmt till lunch och middag här också. Massor med kramar!

 11. carrolinab skriver:

  Mår du bättre? Kram kram

 12. Louise skriver:

  Krya på dig gumman! Bra att du lyssnar på din kropp.
  För mig blir det styrka och low cardio ikväll, men i lugnt tempo för jag känner av min hals.
  Kram på dig.

  1. Jag hade liiiite ont i halsen, Louise, och sedan slog det ut.. Jättetrist. Men jag lever och kommer snart att må bättre. Var rädd om dig!!! Superkram!!!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s