Färdigtränad för idag!

Nu har jag tränat klart! Morgonpromis 90 min och 41 minuter intervaller nu på kvällen på crosstrainern! (Precis så lång tid det tar att se på Biggest Loser Sverige utan reklam :-))

Totalt antal kcal idag: 966

Totalt antal aktivitetspoäng:  83 p

Det innebär att jag nu har 4553 poäng och 1553 poäng att nyttja eftersom jag redan har använt mina tidigare poäng. Dock överväger jag att fylla på med poäng upp till 2000 nya poäng (ytterligare 447 p) för att boka spa… (nästa nivå i vår prisstege 🙂 ) Jag fick nämligen en spa massage check på Högbo Bruk av maken i alla-hjärtans-dag present och tillsammans med detta så blir det 3-4 timmar behandling! Heaven!!!!

 

5 kommentarer Lägg till din

 1. Åh vad härligt!!! Snart dags för oss med…vi försöker boka in ett spabesök på vår och höst, utan kidsen. I höstas var vi på Ystad Saltsjöbadet. Mysigt!!
  Ha ne mysig kväll Lotta! Kramisar!

 2. Jaaa, spara till en spa-dag och njut för mig med! Eftersom du inte fått dina boxar förrän nu (de har kommit nu va?!) så känns de ju som en ny present även om du sparade in dem för länge sen. Smart va 🙂

  Ha nu en härlig fredag och ladda inför ben-passet imorgon!! Ser fram emot utvärdering av boxarna. Bilder kanske? Tycker ju det verkar urläskigt att hoppa runt sådär (och jag har inte riktigt förstått vad det är bra för. Explosivitet? Behöver man vara explosiv när man jobbar på kontor ;-)). Jag vill lära mig!

 3. Therese skriver:

  Hej!! Har varit urkass på att kommentera de senaste dagarna, dels för att jag läst via mobilen där jag inte kan kommentera. 😦 Surt… Men sen har det varit lite andra jobbiga grejer som jag inte kan skriva här som har fått mig ur balans. Har ni köpt sommarhus? Nu ska jag blåsa mitt hår och skynda mig till sängs. Min tur att få sovmorgon i morgon, träningen klarades av idag så det enda som står på förmiddagsschemat är gymnastik med Alicia. 🙂 Kram

 4. Trillingnöten skriver:

  Mmmm! Massage! Me like 🙂 Vad gulligt av maken! Han vet hur han ska ta hand om sin kvinna :p hehe

 5. Jessica skriver:

  Låter som en härlig ide 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s