Fredag!

Härligt med fredag! Jag mår mycket bättre idag så jag passade på att gå en lång morgonpromenad (90 minuter i minus 10 grader – kallt….)  med min bästis Christel från Linköping i örat. Kallt och mörkt och vackert 🙂

Kanonbesök hos kiropraktorn igår, härligt när allt sitter där det ska! Nu åker han till Thailand i 2 veckor så nu måste jag klara mig själv.

Fullspäckad dag med möten och eventuellt köp av sommarhus i eftermiddag… Håll tummarna!!!

Vad händer hos er? Kram!!!!!!!!

17 kommentarer Lägg till din

 1. HelenaE skriver:

  Vilken underbar start på dagen! Jag fick också en promenad, men bara en halvtimme och som sällskap en bångstyrig resväska och snöslask… Håller tummarna så hårt jag bara kan för sommarhuset!!! Så himla spännande! Ha en skön fredag, jag dricker lite starbuckskaffe för dig med snart 🙂

  1. Tack!!! Kom ihåg vad jag gillar att dricka .-) Njut av din helg!!! kram!

 2. Pia skriver:

  Vad härligt att du känner dig bättre. Det gör jag också. Helt frisk är jag inte, har ännu hosta, snuva, ont i kroppen. Lite feber ännu igår, får se om det stiger idag. Känns så tråkigt att inte ha kunnat träna på hela veckan. Men vad kan man…Blir nog ingen träning i helgen heller förutom promenad om jag känner för det. Börjar vara så stel i hela kroppen så det skulle vara skönt att röra på sig lite. Håller tummarna för sommarhuset!

  1. Håller tummarna att du blir frisk, Pia.. Jag blir nästan stelare av promisar, min kropp börjar nog gilla yoga, tror jag? Kram

 3. HÄrligt med morgonpromenad! 90 min skulle jag aldrig orka, inte i 10 minus iaf, blir också väldigt stel i kroppen av att traska på så länge. Gnälliga, förkylda barn här. Ägnat morgonen åt röj. Ena förkylda ungen ska iväg till en kompis (de vill leka trots förkylning, bra för mig) och syster och systerson kommer om ett par timmar. Tänkte köra ben idag, tror jag, överkropp och simning imorgon… Kram!

  1. Hoppas att du får det superbra, Beata!! Vila, god mat och kärlek och skratt:-) Jag ska köra ben imorgon med MINA PLYOBOXAR!! (De kommer idag) och på eftermiddagen steady state. Söndag blir det löpning med intervaller på morgonen och överkropp eftermiddag, tror jag.. Får se hur jag mår:-) Massor med kramar!!!

 4. AmandaP skriver:

  Roligt med sommarhuset, håler tummarna!
  Jag ska packa i dag, i morgon åker vi till ett badland i Tyskland. Mysigt att starta sportlovet så! Lite nervös för vi ska åka med en familj som vi aldrig åkt med innan, känner inte mamman så väll. Jag har tränat hårt denna veckan så jag har planerat lugnare träning i helgen, typ simning och promenader.
  Tror att din ”sjuka” gick över relativt fort, för att du är duktig och lyssnar på kroppen, bra där!
  Kram

  1. Tack Amanda:-) Modigt att åka med familj ni inte känner, men jag är en riktig mes 🙂 Otroligt social på jobbet och OTROLIGT OSOCIAL hemma 🙂 Hoppas att ni får det underbart och härligt. Ät goda korvar med surkål:-) Massor med kramar! Längtar tills du kommer hem igen 🙂

   1. AmandaP skriver:

    Barnen och fadern känner dem väl, då de kör cross tillsammans! Vi har precis varit och handlat, och hon kollade lite lustigt när jag både köpte keso, kesella mm, jag ska lära henne allt om proteiner i helgen:-)

 5. Jessica skriver:

  Kul med sommarhuset, hoppas allt går bra! 🙂 Och vilken härlig morgonpromenad!

  Jag sitter och funderar på vad det ska bli för träning idag – körde ett väldigt trevlig yoga-pass igår, men det har tagit lite väl på kroppen, är lite öm överallt. Så jag vet inte om jag ska vila idag, men å andra sidan vet jag att det inte kommer bli lätt att få till någonting i helgen då jag ska hjälpa min bror med familj att flytta. Vilket med all säkerhet kommer vara träning i sig, men ändå.. Så jag tar en till kaffe och funderar en stund till 😉

  1. Hahaha, fundera på Jessica 🙂 Lite frisk luft i solen? Nu drar jag iväg och fokuserar på andra saker en stund. Njut av helgen och bär smart:-) kramisar

 6. Emma L skriver:

  Ska försöka hinna ut jag också idag. Kan bli tajt dock. Sitter hemma och jobbar och ska jobba, packa, plocka undan, planera, etc inför vår resa över helgen. Till svågern med familj. Men jag vet ju att det blir så bra om jag kommer ut.

  Ha en skön fredag!

 7. Ann-Louise (N) skriver:

  Fick en liten extra promenad imorse, Liten skulle bada med skolan idag och jag hade glömt badkläderna… tur vi bor nära skolan 🙂 Inte lika kallt här, ca 5 minusgrader, men soligt och fint! Hoppas hoppas jag kan smita tidigare från jobbet (idag oxå…) och få gå medan solen skiner.
  Lycka till med sommarhuset idag, är det i närheten av där ni bor? Trevlig helg!
  Kram

 8. Maria S skriver:

  Vilken härlig start 🙂 jag har precis pressat ur all kraft ut axlar, bröst och biceps med lite avslutande mage. Gött!!! Testade att efter varje avslutat set ta en lägre vikt för att kräms ut det sista. Nu snart helg och då väntar en natt på Yasuragi med mina fina tjejkompisar. Snacka om att ladda batterierna 🙂
  Ha en fortsatt fin fredag!
  Kram

 9. Maria S skriver:

  Just ja lycka till med sommarhuset 🙂 håller min tumme!

 10. Tina skriver:

  Vad spännande med sommarhus!
  Jag tränade i morse för nu sitter vi i bilen och lär väl göra hela dagen. 
  Ha en skön helg!

 11. StepUp 2 Fitness skriver:

  Hej fina Lotta! Vilka underbara bilder du har tagit idag 🙂 Vad glad jag blir när jag läser att du mår bra! Hoppas allt går bra och att ni är sommarhus ägare nu 🙂
  Kramar!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s