En kommentar Lägg till din

  1. Tina skriver:

    Ja, köket fick det bli efter en son som varit framme och mixtrat med sladdarna i går kväll och nu sover hos kompis . Fick väcka dottern och be henne hjälpa mig bära ner crossen från mitt loft ovanpå garaget. Men jag hann till start efter visst morrande. 4,5h utan TV kändes lite för tufft när jag aldrig stått här mer än 40 min i sträck.
    Kämpa på nu allihop!! Ta fram pannbenet när det börjar bli tufft.

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s