Måååååååååål !!! ÄNTLIGEN!

Galet tufft men härligt! Nu är vi framme!!!

Skicka mig bilder så sammanställer jag och lägger ut. VIll ni inte att ansikte syns eller annat så tala om det så klipper jag till fotona. Kom ihåg att det är fina priser från http://www.spartantraining.se

Ni kan maila fokuseradenergi@hotmail.se eller MMS:a till +46 703-50 71 51.

20120304-114057.jpg

6 kommentarer Lägg till din

 1. Maria S skriver:

  Ni är BÄST!!!! Bra jobbat allihop!!!

 2. Trodde faktiskt inte det skulle vara så roligt!! Jag har inte kört i något galet tempo, mer som promenad eller nåt och det gick ju fint, trots allt. Ge mig mer kexchoklad och jag kan fortsätta ett par timmar 🙂

 3. Therese skriver:

  Bra kämpat alla!!

 4. HelenaE skriver:

  Bra jobbat!!!! 🙂

 5. Elgot skriver:

  Återigen, TACK Lotta! Fint arrangemang det här 🙂

  1. Tack fina Elgot!!! Kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s