Tisdag med intressanta features :-)

Godmorgon kompisar!

Idag var det intervaller på schemat, så upp och hoppa tidigt! På Beatas request så blev det specialintervaller enligt nedan, tack för det 🙂 Jag har lite för mycket runt mig för att kunna pressa mig till det yttersta just nu men det gick ok, och svetten lackade. Såg en intressant kroppsdel i spegeln när jag ”bet” ihop och kämpade:-) Ena bilden är så klart vanliga halsen och andra bilden är mindre vanlig? 🙂

Frukost idag blir 1 kokt ägg och havregrynsgröt, vitaminer och skynda skynda skynda med allt så jag hinner med tåget 🙂 Såg att min lokförare hade kommenterat på mina intervaller på Facebook så förhoppningsvis väntar han.

Vill lägga till en sak angående Therese fråga om min kropp och att jag äter mer kolhydrater, jag skrev igår att jag inte gått upp i vikt men jag har inte heller gått ner i vikt eller blivit ”snyggare” på bilderna eller så… (Varken plus eller minus med andra ord :-))

Nu ska jag jaga runt en gullunge i huset och se till att vi blir klara. MASSOR med kramar till fina ni!

7 kommentarer Lägg till din

 1. Maria S skriver:

  Godmorgon, är trött idag alldeles för sent isäng. Ikväll måste jag sova tidigt. Imorrn väntar morgonträning något jag inte gjort på länge. Kommit ifrån det lite….
  Idag ska det löpas backintervaller med kollegorna 🙂
  Du har så snygg mage, vill ha 🙂 bara att jobba vidare…
  Ha en fin dag, kram

 2. Tina skriver:

  Go’morron!
  Vilken fin färg du har! Själv är jag vit som ett lakan.
  Jag önskar att min vikt inte gick upp så lätt och sen har så svårt att gå ner.
  Ha en bra tisdag, hoppas att lokföraren väntade på dig 

 3. stepup2fitness skriver:

  God morgon! Bra jobbat med intervallerna. Jag har vilodag idag och planerar 6 års kalas. Måste baka ( vet knappt hur man gör ;)) förbereda önskemiddagen.
  Hoppas du får en fin dag! Massor med kramar!

 4. AmandaP skriver:

  Fin du är:-)
  Jag äter mer kolhydrater nu oxå, kände ett tag att jag blev svimfärdig när jag körde intervaller så jag ökade på kollhydraterna och jag har heller inte märkt någon skillnad i vikt, men orken har blivit bättre, så jag vinner på detta.
  Hoppas du hann med tåget!
  Stor kram

 5. bodycomf skriver:

  Ja de där intervallerna är inte att leka med…! Bra jobbat! 🙂 Jobbar, så jag har inte hunnit maila dig mina tankar än, men imorn eller på torsdag… Hoppas du har en superduperkanonbra dag!

  1. Tack fina!!! 🙂 kram!

 6. jessicannamaria skriver:

  Frukost, kickboxningspass, tonfisksallad och så lite arbete på det. Dagen har börjat bra 🙂 Förväntad temperatur de närmaste tre dagarna; 30. Hur är det hemma i Sverige, jag hörde något om snö?? 😉

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s