10 kommentarer Lägg till din

 1. Tina skriver:

  Snygga! Var köper man sådana? Jag får nog ta och köpa ett par och testa. Det är många nu som verkar frälsta i sådana strumpor.

 2. maria mollstedt skriver:

  Ååå, rosa oxå – du kommer att sväva fram tjejen!! Ta hand om dig nu 🙂

  Kramar till dig.

  1. Tack Maria! Känner mig hängig så kanske ingen träning imorgon MEN jag kommer ABSOLUT gå runt i mina rosa kompressionstrumpor OAVSETT! Förmodligen spegla mig konstant och tycka att jag är urläcker;-) hahahaha. Kraaaamisar! (Kiropraktor kl 10 imorgon)

 3. Annie skriver:

  vilka snygga!!! hoppas de ger bra effekt också 🙂 kram

 4. stepup2fitness skriver:

  Snygga strumpor! Hur gör du, klipper du sönder de för att kunna ha till fivefingersen ? Jag gjorde med mina 🙂
  Tråkigt att du är hängig vännen! Kram i massor!!!

  1. Hello Gorgeous Betty!! Jag springer inte i fingerfinger skorna, så jag slipper nog att klippa sönder dem MEN om jag skulle göra det så finns det jättecoola grejer att använda utan fotdelen; http://www.sportkompression.se/cep-sleeves-svart?grp=1078133. Ha såå mycket habegär på detta på denna sajt just nu:-) Massor med kramar!

 5. bodycomf skriver:

  Åh!! De är ju alldeles rosa och fina!! 🙂

 6. Ann-Louise skriver:

  Skitsnygga!

 7. beatatjata skriver:

  Nice! kan tänka mig att du struttar runt nu och speglar dig ;-). Vi får väl bilder?! Kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s