8 kommentarer Lägg till din

 1. Pia skriver:

  Alla pass är inte de bästa.
  Hoppas du får en fin helg! Kram!

  1. Trevlig helg! Kram Pia!

 2. Ann-Louise skriver:

  Det blir så ibland, hoppas du lyssnar på kroppen och inte stressar den för mycket. Skönt att det är helg så du kanske får lite återhämtning?!
  Stor kram och ha en fin dag, här är det otroligt vackert ute och kallt. Skulle hellre vara ute och fotografera lite istället för att sitta på jobbet…

  1. Tack AL. Det är tokkallt här, går inte att vara ute ens.. jag ska köra något lågintensivt imorgon som är bra för själen. Tror att det blir inomhusracercykel i lagom tempo. MASSOR med kramar till dig och tack för ombry!! (en vän dog i cancer och det är 3:e personen i min närhet på mycket kort tid… )

   1. Ann-Louise skriver:

    Å, så ledsen för din skull ;( Jag hoppas verkligen att det är slut på elände nu för en låååååång tid framåt! Jättekram!!!

    1. Tack A-L!! Superkram till dig!

 3. Emma L skriver:

  Kan inte du skriva ett inlägg om vad som stressar dig och dina bästa verktyg för att hantera det. Tror du har mycket att lära ut. Kram

  1. Tack Emma för feedback. Jag ska fundera på detta:) Jag måste fundera igenom så att jag inte hänger ut något ”jobbaktigt” här på bloggen:) Kram på dig! Trevlig helg!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s