7 kommentarer Lägg till din

 1. Pia skriver:

  Härliga bilder! Jag tycker det är inspirerande och roligt med matbilder 🙂

 2. Maria S skriver:

  Mums vad mycket gott 🙂 Vilket kanonbra tips du la upp med kortleken. Ska nog köra det med mina kollegor som jag tränar tillsammans med på fredagar. Jag fixar pass och de hänger på, riktigt kul 🙂

 3. Pia skriver:

  Förresten, jag lägger ut mera bilder på vad jag äter på instagram än på bloggen. Ser att många andra bloggare gör det också :-)Följ mig där. Ser att du har ett konto där , jag följer dig,men inte använder det. Och man kan ju inte använda alla sociala medier, det förstår jag. Jag gillar intstagram, det är snabbt, enkelt och roligt.

  1. Tack Pia men jag har valt bort Instagram.. Jag var där typ 2 ggr men det är mycket redan med Facebook och Bloglovin, i jobbet har ju hundratals flöden (känns det som i alla fall:)) att följa.. Men tack fina Pia, om matsuget blir stort så får jag prioritera om:) Kram!!!

 4. Pia skriver:

  Jag förstår jättebra. Helt sunt att inte finnas överallt. Jag valde bort twitter, just för att man kan inte (och behöver inte) ha koll på allt från alla håll 🙂

 5. Ann-Louise skriver:

  Vilka fina bilder, man blir ju hungrig 🙂 Tur att det är kaffe snart!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s