4 kommentarer Lägg till din

 1. Ann-Louise skriver:

  Skönt att rensa i huvudet ibland 🙂 Det gör jag när jag går hem från jobbet, skönt att släppa det på vägen hem. Idag blir det nog bara pw till och från jobb, har ont i rumpan och höften, och så blir det lååång stretch och kanske mitt nya tortyrredskap – bandybollen… Provade den igår och den var elak 😉
  Ha en bra dag! kram!

  1. Bandyboll är elakt.. Jag ligger på tennisbollar 2 st i svanken nästan varje kväll, jag har lärt mig att andas samtidigt i alla fall:) Skönt med promisar! Imorgon bitti så överväger jag promis i halkan före jobbet.. Kram på dig! Hoppas att höft och rumpa blir bra!

 2. Annie skriver:

  Ibland räcker välgörande långa vägar!

 3. Anna skriver:

  Visst blir man glad när man se sitt barn efter en dag på jobbet ❤
  Perfekt träning, låter så underbart!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s