Taggträning

Godmorgon!!

20130528-073135.jpg

Klockan ringde 4.45 och idag var det bröst och rygg. Viktigt att tagga upp ordentligt för jobbdagen.

Medan jag drack min espresso så spanade jag in fåglarna som var ute och premiärsimmade med sina bebisar. Så rörande fint:)

Bra pass även om jag fortfarande är lite svagare, orkar inte lika tungt och lika många reps. Jag körde på och avslutade med 1 roddmaskintabata.

Ikväll blir det övernattning i Sthlm och arbetsdagen blir minst 14 timmar. Jag har packat 4 mellisar och lunch och beställt nyttig middag till mötet. Jag har även packat några nödmellisar i form av proteinbars:)

Vad händer hos er? Kram!!

20130528-073143.jpg

4 kommentarer Lägg till din

 1. Jessica skriver:

  Hej Lotta! Det är år och dar sedan jag kommenterade här, har tittat in lite nu och då i förbifarten men idag kände jag att jag ville skicka en liten hälsning! Du är så inspirerande! Idag sitter jag på kontoret på mitt drömjobb och känner att du är en sådan förebild – inte (bara) träningsmässigt utan snarare livspusselmässigt! Nu blir det tidiga morgnar och sena kvällar för mig med, men du banar vägen Lotta! Så härligt att läsa 🙂

  1. Har du fått ditt drömjobb!!!! Glad för dig:) Tack för feedback och återmatning, det gör mig jätteglad!!! kram!

   1. Jessica skriver:

    Ja! Jag jobbar som mångfaldskommunikatör sedan två dagar tillbaka – underbart roligt, lärorikt och omväxlande 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s