Underbar grillad kycklingfile

Idag blev det grillat och Trivial pursuit på altanen, mitt i all röra:-)

Maten blev supergod!!

Kycklingen
Jag skar itu kycklingen tills jag nästan var igenom. Saltade lite och lade i en hackad blandning av mozzarella, bacon, soltorkade tomater, chili och basilika. Jag virade ett varv bacon runt och band ihop allting noga med snöre. När vi grillade den så penslade vi med vitlöksolja.

Rotsaker
Jag skalade potatis, morot och sötpotatis och skar dem som slantar. Blanda lite god olivolja, vatten, salt, timjan, torkad vitlök i bitar och pepparmix. Blanda alltsammans och lägg ut på plåt. In i ugnen på 200 grader varmluft i 20-30 minuter:-)

Såååå gott! Vi åt med grillad halloumi och vitlökscreme.

20130607-190326.jpg

20130607-190629.jpg

5 kommentarer Lägg till din

 1. Jessica skriver:

  Ååååh vad gott det låter/ser ut!! Körde också grillat – massa starka korvar, sallader, halloumi och ett iskallt glas vitt vin. Underbart efter timmar i poolen, lekandes med syskonbarnen (snacka om workout!! Var får de energin ifrån?!?)

  Ha en Superfin kväll!! Jag sitter framför prinsessbröllopet imorgon jag 😉

  1. Låter gott Jessica:-) Royalistnjutning imorgon för dig:-) Jag vet inte vad jag ska göra… Har massor att ta mig för men är nog för hängig för nästan allt på att-göra-listan. Blir nog läsa bok, kanske? Kraaaam

 2. Ann-Louise skriver:

  Här blev det restaurang med min pappa, som fyller år idag, mamma och syskon m respektive. Ett glas rött till det, första på länge, och sen en liten god whisky hos syster 🙂

  1. Låter perfekt AL:-) Kraaaam

 3. beatatjata skriver:

  Götapetter så gott! Ska genast planera in!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s