Hemmagym – utvärdering multigym, ställbara hantlar och roddmaskin

Jag älskar att träna hemma och jag har turen att ha ett fantastiskt hemmagym. Men hur bra är grejerna jag har, är det något jag ångrar att jag köpt?
3327_d1332358ae244f15c66725271b0de3d1

 • Weider – det senaste tillskottet i familjen, ett multigym för hemmatränare med många funktioner och möjligheter.
  • Positivt – allt i ett maskin, ganska mycket vikter (110 kg?)
  • Negativt – kabelmaskinen har liksom för kort kabel, väldigt många av de övningarna jag vill göra som är utanför de vanliga (ex latsdrag mm) går inte att göra. Alla övningar som ska gå att göra men funkar men mina egna improviserade övningar funkar sämre.
 • Ställbara hantlar –  hur har jag kunnat träna utan dessa kompisar? Bästa jag har köpt och jag är helt toknöjd!
  • 7433941720Positivt – funkar till alla övningar, byter snabbt och lätt vikter, funkar från lätt till tungt
  • Negativt – de är lite klumpiga men det har jag kommit över och ena hanteln krånglar lite. Har mailat och bett om stöd från leverantören, tror det är en av viktplattorna som mår dåligt
 • Roddmaskinen – ett härligt tillskott i cardiohörnan. Sjukt jobbigt att köra!Positivt – stabil och bra maskin, känns lyxig
  • Negativt – kan inte mäta i meter hur långt man rott vilket ställer till det i vissa WODar

6 kommentarer Lägg till din

 1. Gött med hemmagym 😀

 2. beatatjata skriver:

  Hantlarna är jag sugen på, annars är jag rätt nöjd (om man nu kan bli det…). Är väldigt tacksam för möjligheten att ha gymkort och kunna köra så enkelt på mitt lilla gym här i närheten. Tack vare att det är så litet och att jag oftast är där tidigt så behöver jag inte bli störd av andra människor utan kan köra min grej :-). De gånger jag varit på storgymmet i stan så är det gott om folk där på alla tider, då blir jag grinig 😉

  1. Skönt att du hittat din grej och ditt gym! Det är guld!

 3. Ann-Louise skriver:

  Jag har de flesta sakerna i sovrummet under en byrå… Oftast tränar jag där, men ibland behöver jag lite större plats och då släpar jag hantlar m.m till Litens rum. Ibland tänker jag att jag ska skaffa gymkort men samtidigt gillar jag mina egna grejor (hallå bacillskräck) och jag klarar mig bra med dem. Fast ställbara hantlar vore en bra julklapp 😉
  Och kanske en crosstrainer…

  1. 🙂 Låter som önskelistan är klar, AL:-) Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s