Gott till grillat eller kanske som snacks?

20130608-172845.jpg
Supergott tillbehör till grillat men även kanonalternativ till chips? Krydda som du vill och njut:-)

Dagens sats är gjord på potatis, morot och rödbetor. Jag skalar och skivar tunt.

I en större skål blandar jag lite spansk god olivolja, vatten, salt, pepparmix, torkad vitpeppar och svartpeppar. Totalt är det kanske 1/2 dl vätska.

Blanda ner rotfrukterna i vätskan och fördela tunt över plåten.

Varmluftsugn 200 grader i 20-30 min och vänd runt lite efter halva tiden:-)

SUPERGOTT!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s