Vaniljkräm med sommarsmaker

20130619-193643.jpg
Lite vaniljkräm piggar upp både bär och pajer:-)

Idag tog jag Kesella 1% ca 150 gr, 1 msk mascarpone, 1,5 msk vaniljprotein pulver, 1 krm vaniljpulver och rörde ut det med lite vatten tills det fick rätt konsistens:-)

2 kommentarer Lägg till

  1. Jessica skriver:

    Åh, ska testas! Själv gillar jag ju naturell kvarg och har frossat i det och jordgubbar de senaste dagarna 🙂

    1. Jag gillar också Kesella:) Fast till paj och bärmys så gillar jag vaniljsmaken:) kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s