MTB & #yoga30d = fantastisk start:)

Sov djupt och vaknade först lite före klockan åtta i morse och sedan blev det lite halvpanik. Idag kommer bästa L, A och K  på

20130623-094904.jpg

besök och vi har lite att fixa med men före det så ville jag cykla MTB och yoga så det blev RIVSTART.

På med kläderna och ut i skogen! Vi har bara bott i området i ett halvår och nu vill vi hitta roliga cykelvägar så vi hade sett ut en runda på kartan i förväg som såg lagom äventyrlig ut. 15 km cykla, bära cykeln över järnvägsspår, vända och hitta tillbaka för att till sist komma rätt:) Helt underbart vackert!

När jag kom hem så låste jag in mig i gymmet och körde 2 Yogobe videos, en för baksida lår och en för höfterna. Tack och lov för att jag yogar hemma… Jag är som ett kylskåp ….

Nu äter jag Kesella, bär, melon och rågfras och ska preppa lite fika och lunch.

20130623-094857.jpg

Hoppas att ni mår bra? Kramar!!!

 

8 kommentarer Lägg till din

 1. Jessica skriver:

  Jag vaknade vid 10… Snacka om att ha varit medvetslös i natt! Jag som alltid vaknat av nig själv vid åtta tiden på helgen. Men jag kanske behövde sova, får tänka så 🙂

  Vilken härlig morgon du haft med MTB! Jag tänkte ge mig ut på långpromenad men det ser lurigt ut.. Blir nog regn snart.

  Ha en superbra dag med vännerna! 🙂

  1. Tack:-) Här är det härligt väder!! Njut!! Kram

 2. Maria skriver:

  Bästa starten på dagen ju! Här var det cirkelpass vid 10 så jag ska ta min yoga nu tänkte jag. Är så skönt att yoga ute. Jag använder mig av Ipaden, funkar toppen. Var det ”Happy Hips” du gjorde? Tyckte den var svår men jag har också väldigt stela höfter så det är väl det jag behöver ganska mycket. Så skönt att man kan lägga upp sina pass efter lust och dagsform!
  Ha en fin em !!! Kram

  1. Jag körde Happy Hips och baksida lår videon och är rätt säker på att jag gjorde allt feL:) Hahaha, shit vad stel jag är:) Hoppas att du har bästa härliga dagen!:) Kramisar!

 3. Ann-Louise skriver:

  Jag sov oxå länge imorse, somnade i soffan till en film igår och hade svårt att somna om efter att jag borstat tänderna… Funderar på att prova Happy hips men jag vet inte hur happy mina hips kommer att vara efteråt 😉 Härligt att du mår bättre igen! Kram

  1. 🙂 Prova! De blir nog happy:-) kram

 4. mariasohl skriver:

  härligt att du mår bättre 🙂 Jag körde Happy Hips förra veckan och fick grym träningsvärk i framsida lår, jag är verkligen stel och borde nog köra det där programmet oftare.

  1. Plågsamt nyttigt:-) Kram Maria!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s